BOMBER + DISCO PANTSbomber Monki / t-paita ja housut H&M / korvikset Ur&Penn / kengät Nike


 Mul on ollu täs nyt ehkä viikon jotain ärsyttävii ongelmii netin kaa ja edelleenkään ei oo kunnon kameraa, ni elämä on vähän hankalaa ja ärsyttää. Nää kuuluu taas niihin kuviin, joiden julkasuu mietin vähän pidempään, mut koska alkaa olee kuvamatsku vähissä, ni täällä nää nyt on. Asusta tykkään ja se on ihan mua. Tausta taas ei taas sovi yhtään mihinkään, mut oltiin tossa ottamassa meikkikuvii yks päivä ja tuli kiire kouluun, ni tolla sit mentiin.

Jos näitä mun tietoteknisii ongelmii ei oteta huomioon, ni kaikin puolin muuten menee tosi hyvin. Ostettiin just lennot Suomeen, sain ihan täydellisen harjottelupaikan Helsingistä, mul on siel jo kämppäki valmiina ja meillä alko tääl just uudet kurssit, jotka vaikuttaa ihan mielenkiintosilta. Kerron noista tulevista planeista myöhemmin viel lisää, mut nyt meen tekee aamista!

7 kommenttia:

 1. Hauskaa kun mää just katoin, että onpas kiva tausta eikä sellanen ankee valkonen seinä tms muu yhtä tylsä niinku kuvissa on monesti :D Ihana tuo bomberi!! Ja kiva kuulla, et suunnitelmat on selkiytyny, kirjotteleppa niistä pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, mut kyl sä tiiät sen fiiliksen ku tuntuu, et asu ei sovi taustaan :D ni toi oli just se tilanne! jeeee, sit ku tuun takas Suomeen ni nähään <3

   Poista
 2. Uppee!! Eikä ees oo huono tausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) joo, vika ei sinänsä ookkaan taustassa vaan siinä, et en ite sovi siihen, hahhah :D

   Poista
 3. Upeita kuvia ja kiva asu!:) Ja mä just katoin, että ompa kiva tää tausta kuvissa, ei siis ollenkään huona ole!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) kai mun nyt sit täytyy myöntää, et noiki on ihan mielipidekysymyksii xD

   Poista