KÖPIS

Koska se mun kameran laturi on edelleen kateissa, ni Köpiksestä ei nyt oo ku puhelinkuvii. Ne saa siis kelvata paremman puutteessa eli täs olis vähän fiiliksii viime viikonlopulta.Yks viikonloppu ei mitenkään riittäny koko Köpiksen näkemiseen. Ens kerralle jäi ainaki viel tivoli, Christiania ja vaik mitä muita mestoi. Lauantaina oltiin ikuisuuden pitusella city tourilla, mikä onneks osottautu yllättävän hauskaks. Mä en yleensä oo yhtään mitään turistikierrostyyppii, mut päätettiin ostallistuu, koska muuten ei oltais ikinä nähty niitä paikkoi, mitä sen oppaan kaa päästiin näkee ja oltais todennäkösesti kävelty edestakas jotain parhaita shoppailumestoi, haha.Köpiksessä oli aika kallista eikä meil kyl ollu aikaakaan shoppailla, ni mukaan tarttu vaan yhet rintsikat, koska tarvin illaks olkaimettomat ja olin unohtanu ne himaan :D Ostin kyl kans korvikset, mut ne oli tosi kivat ja kaiken lisäks alessa. Meil oli siis illaks suunniteltu pub crawl eli sellanen pubikierros, mikä oli kans yllättävän kiva! Kierroksen lopuks päädyttiin klubille, josta lähettiin hostellille pizzerian kautta varmaan kahen aikaan. Vaik juomat oliki suhteellisen halpoi koko illan, me keskityttiin bilettää ihan vaan muutaman bissen ja pepsin voimalla, ni jaksettiin viel sunnuntaiki kierrellä Köpistä ja Malmössäki edes pitää silmät auki xDSen lisäks, et se turdekierros kesti ikuisuuden, ni meinattiin oikeesti jäätyy pystyyn. Ulkona tuuli ihan sairaasti ja sen kierroksen lopuks kolme mun sormista oli varmaan jossain alkavassa kuoliossa, ku en tuntenu niitä enää ja loput oli niin kohmeessa, et ne ei vaan liikkunu ollenkaan xD Seuraavana päivänä saatiin onneks nauttii ihanasta auringonpaisteesta, vaik eipä kyl sillonkaan ollu lämpötiloissa kehumista. Sunnuntaiaamupäivä oli kuitenki ihanan hiljanen ja oikeestaan vaan kaikki kahvilat oli auki, ni saatiin ihan rauhassa käydä viel eri mestois kattelee ja ostelee vähän suklaakeksei, hehe. Mut paisto aurinko tai ei, ni ihan supersiisti kaupunkihan toi oli ja haluun todellaki sinne viel uudestaan.Me käytiin sunnuntaina siis sit viel Malmössäki, ku Köpiksestä ajaa sinne joku puol tuntii, mut se ei ollu niin kiinnostava, et olisin jaksanu ottaa kuvii. Oltiin siinä vaiheessa jo muutenki niin poikki, et käytiin vaan sushilla ja kierreltiin kauppoi :D Ei paljoo kaupunkikierrokset enää kiinnostanu. Seuraavaks olis sit en kuussa suuntana Oslo. Täältä pääsee sinne tosi halvalla bussilla ja kelattiin ottaa sieltä joku AirBnb-kämppä viikonlopuks. Eli Oslo-vinkkei kaivataan, jos joltain niitä löytyy!

8 kommenttia:

 1. Köpis <3 :) Tälläiset kaupungit on siitä ihania, että niistä löytyy näkemistä vaikka miten pitkäksi aikaa! Itsehän vietin viikon Lontoossa noin vuosi sitten ja siihen ei kyllä viikko riittänyt sitten millään. Kööpenhamina pääsikin mun matkalistalle seuraavaksi.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köpis oli kyl ihana! Lontoossa mä en oo koskaan käynykkään, mut haluisin kyl :) jotenki sitä aina ajattelee, et kyl nyt muutamassa päivässä yhen kauapungin kiertää, mut ei todellakaan kierrä :D

   Poista
 2. Ihania kuvia, valmistelin täsä ite just ruotsin harkkatutia, jossa aiheena on Tanska ja Kööpenhamina, pakko päästä itekin joskus tonne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) on ainaki mielenkiintonen aihe sulla, hihi! niin ku jo sanoin, ni mäki haluun kyl ehdottomasti päästä viel uudestaan käymään tuolla.

   Poista
 3. mul voi olla jotain oslo vinkkei, oonhan täällä juuri nytkin XD voit siis kysellä multa! Mut tietty perus ooppera talo, naku patsas puutarha ja kuninkaan linna pitää tsekkaa ja karl johans kadulla on kaikki kaupat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, nii mä vähän ajattelinki, ku luin sun blogista tai instagramista tai jostain :D nakupatsaspuutarha xDD kuulostaa tosi houkuttelevalta, ahahahhhh!! kiitti vinkeistä, laitan sulle varmaan viel viestii ennen ku lähetään! ;)

   Poista
 4. Ihanan näköstääää! Pakko kyllä päästä heittää reissu tonne pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siel oli!!! <3 mun taas on pakko päästä uudestaan! ja ku kattelen sun Amsterdam-kuvii, ni sinne haluun kyl kans :D ikuinen matkakuume..

   Poista