RANDOM PICS FROM YESTERDAY

 Mä oon vähän huono ottaa tällasii randomkuvii, mut eilen kuitenki yritin, joten toivottavasti tykkäätte :D Mul on siis edelleen käytössä se mun vanha kamera, josta oon miljoona kertaa valittanu. Ihan ok kuvii sillä kuitenki viel saa, jos jaksaa vaan keskittyy. Ihan unelma olis vaik sellanen pieni ja kevyt Olympuksen Pen, ku sen kaa tuntuu, et ihan sama mitä tekee, ni nappii painamalla tulee täydellinen kuva :D Mut lottovoittoo odotellessa tyydyn siihen mikä on ja ehkä me Helin kaa voitais tääl vähän harjotella välillä senki uuden kameran käyttöö, khihi.


Aamulla meillä oli vaan Textile Product Developmentin luento, minkä jälkeen käytiin toteemas parissaki eri mestassa, et meiän kurssikirjat on pakko tilaa netistä ja lähettiin lounaalle. Boråsissa on tällä viikolla jotku katutaidehäppeninki torstaista sunnuntaihin, ni käytiin torilla vetämäs ihan megahyvät hampparit. Parasta kaikissa tapahtumissahan on aina ne ihanat ruokakojut- ja rekat. Aika pienet oli 9 euron burgereiks, mut valkosipuli-tryffelimajoneesi, briejuusto ja pekoni melko hyvin kyl tasotti fiiliksii.Syömisen jälkeen käveltiin joen rannalle, istuskeltiin hetki ja yritettiin samal ottaa kivoi kuvii, kunnes joku ukkeli päätti tulla ihan meihin kii heittelee puluille ja sorsille jotain hiton ranskanleipää. Siitähän ne linnut sekos ja lenteli ihan hulluina ympäriinsä ja muutama meni jopa roikkuu sen miehen paitaan. Se ei tuntunu sitä ukkoo haittaavan, ku siinä se edelleen naureskeli ja pullapuluset sai vähän välii jotain hepuleita, ni me sit katottiin ite paremmaks lähtee menee. Tos alemmassa kuvassa on muuten mun söpölit Iiti ja Heli, ku enhän mä enää keistään muista tääl puhu xD
Borås on muuten kuuluisa siitä, et tääl on paljon patsaita. Eiks oo upee toiki? Jos näkisitte ne muut, ni toi on kyl viel ihan siedettävä xD Puut on onneks edelleen ihan vihreitä ja ulkona näyttää aika lämpimältä ja noi palmut hämää varsin pahasti, mut oikeesti tääl on jo aika kylmä. Varsinki ku koko ajan tuulee tai sataa.. Ruotsin sateisin kaupunki, you know..

 

Iltapäivällä mentiin after workeille ilman sitä workii. Noin puolen minsan kävelymatkan päässä meiltä, Textile Fashion Centerillä, mis kans yks meiän kampuksista sijaitsee on yhessa raflassa joka perjantai klo 16-19 ihan älytön after work. Ku ostaa minkä tahansa juoman (ostin 20kr pepsin), ni saa mukaan pienen lautasen, jolle saa hakee sellasesta pikkubuffasta ruokaa niin monta kertaa ku haluu. Tänään siinä oli jotain maustettuu jauhelihaa, sellanen vaihtuva lämmin kasvisvuoka, mis oli eka siis munakoisoo, sit riisii ja vikaks viel pastaa, ja noiden lämpimien safkojen lisäks oli nachoi, salsaa, salaattii, sipsei ja pähkinöitä. Kaikki ruoat oli viel tosi hyvii ja se paikkaki sairaan kiva eli taidetaan olla siel tästä lähtien joka perjantai :D Tänään ohjelmassa on brunssii ja leffailta koululla. Tuntuu tyhmältä mennä kouluun kattoo leffaa :D Mut tälleen vähän kipeenä kantsii pitää aktiviteetit iiseinä ja haluun kuitenki huomenna olla skarppina eläintarhassa. Mikään ei oo siistiimpää ku eläimet, joten can't wait hihi!

1 kommentti:

  1. Hejsan vaan! Eksyin sun blogiin ekan kerran juuri äsken ja skrollailin rauhakseen alaspäin ja jumalautsi säikähdin, kun silmille hyppäs kuva tost textile centerist! Olin siis ite viime kevään siellä vaihdossa vaatesuunnittelun puolella. :-------D vitsiiit, hauskaa nähä, että joku muu on siellä nyt pyörimässä! Voisin jauhaa aiheesta vaik kuin paljon, mut toivon että viihdyt siellä hyvin, jään seurailemaan. :-----)

    ps. Kantsii käydä Tugg-burgerissa Viskanin varrella, jos sinne ei vielä oo eksyny ♥ nam

    VastaaPoista