JUOKSEVAT PÄIVÄT

Mä oon aika ylpee itestäni, et kerranki laitan tänne ihan ajankohtasta matskuu; nimittäin tänään otettui kuvii! Viel ylpeempi oon Iitistä, joka superkärsivällisesti ja rauhallisesti jakso ottaa nää kuvat ja kuunteli tarkasti mun ohjeita :D Ei siinä siis muuten mitään, mut jos ei oo tottunu kuvaa toisen ihmisen kenkii tai hattui tai muutenkaan oikeestaan yhtään mitään järkkärillä, ni harvemmin sitä tulee ajatelleeks vaik rajauksii jalkakuvii otettaessa tai muuta sellasta hirveen tärkeetä xD


bomber Gina Tricot / hattu H&M / t-paita ja farkut Bik Bok / laukku Mango / kengät VansPäivät on menny ihan sairaan nopeesti ja vaikee uskoo, et huomenna on taas perjantai. Tänään oli meiän ekat oikeet luennot. Meillä on nyt kaks 7,5 opintopisteen kurssii menossa ja molemmat kuulostaa ihan sairaan mielenkiintosilta. Aamulla meillä oli eka luento Management and Aesthetics in Fashion Communication -kurssista, joka käsittelee kai aika paljon markkinointiviestintää muotialalla. Lisäks tutkitaan trendei ja käsitellään muodin historiaa. Iltapäivällä meillä oli sit Textile Product Development -kurssii, mikä sisältää ainaki teoriaa vaatteiden tuotekehityksestä. Tuleva viikonloppu otetaan varmaan aika iisisti, käydään lauantaina brunssilla ja sunnuntaina eläintarhassa.


Nyt on sit muuten muhunki iskeny joku syysflunssa. Viel ei onneks oo muita oireita ku kurkkukipu ja väsymys, mut ku tota Iitin kipeilyy oon täs nyt melkeen viikon tuijottanu lähietäisyydeltä, ni voin kertoo et innolla venaan tulevii päivii. Luvassa on todennäkösesti paljon räkää ja sairaita yskäkohtauksii. Tänään olis ollu poolpartytki, mut ei uskallettu mennä kipeytymään lisää :( Tälleen ennen ysii olis varmaan ihan hyvä herätellä Iitiki sen välikuolemasta ja keittää iltateet!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana ja rento asu! :> Toivotaan, että sun flunssa menee nopeasti pois!

    VastaaPoista
  2. oi kiitos Milla! eiköhän se kohta ala olee jo parempaan päin :)

    VastaaPoista