JOTAIN ILOO NÄISTÄKI KUVISTA


Välillä tulee otettuu sellasii kuvii, joiden seasta ei tunnu löytyvän yhtäkään kivaa kuvaa. Sillon ne vaan skippaa ja lopulta unohtaa kokonaa, haha. Nää oli mulle ehkä vähän sellaset ei niin kivat kuvat, ni täs tais vierähtää melkeen pari kuukautta, et sain ne tänne :D Mut löyty sieltä onneks edes muutama kiva kuva. Vika oli siis täysin kuvattavassa, jolta ei edelleenkään aina noi hommat ihan lähe (varsinkaan naaman puolesta) eikä suinkaan kuvaajassa eli Reetassa.Toi toppi on must ihana, mut se oli vaan lainassa Jenniltä. Farkut oli sillon viel uudet, mut edelleen yhet lempparit. Ja arvatkaapas, mitä tein just äsken, khihihi. Kävin tilaa itelleni noi samat housut Ruotsin H&M:n nettikaupasta, mut yhtä kokoo pienempänä :D Oon tainnu ennenki valittaa mun vyötäröongelmasta eli siitä, ku suurin osa housuista on mulle sieltä liian isoi ja sit reisistä ja pyllystä kireitä. Noidenki farkkujen kohdalla mietin ja pyöriskelin sovarissa, et tuunko käyttää niitä ku ne ei oo ihan täydellisen sopivat. Muuten ne oli kuitenki aika täydelliset, ni ajattelin vaan pitää peukkui, et ne ei kauheesti venyis vyötäröltä. Eikä ne nyt oo mitenkään venynykkään, mut ihan kiva saada viel paremmin istuvat! Kiitti viel Millalle, joka vinkkas, et näitä saattaa löytyy koossa 32 netistä, koska myymälöihin ei aina tuu sitä kokoo :) Thänkgaad siis Divided ja niiden minikoot. Nii ja se myyjä-Milla, haha.


 Ilman tätä postausta en olis muistanu koko farkkujuttuu enkä fiilareis lähettäny kans mun kaverille Jennille ääniviestii aiheesta :D Seki siis sillon tykkäs noista, mut harmitteli ku ei löytyny sen kokoo. Jeee, miten voi yhet farkut tehä näin onnelliseks, haha!

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia just, hyvä kun julkaisit:)) Ja pakko tähän sanoo vaikkei nyt tähän postaukseen liitykkää nii niitä postauksia missä vähän sellasia arkisia kuvia ja tekstiä sieltä ruotsista niin niitä on ihan tosikiva lukee!!

  VastaaPoista
 2. kiva, et tykkäät! kiitos paljon :) ja ihana kuulla, et Ruotsi-juttuiki on kiva lukee!! täytyy pitää mieles ja kirjotella enemmänki kuulumisii täältä :)

  VastaaPoista
 3. Moi taas!! Vihdoin pääsen vastaamaan sulle :D tosiaan oon se yks kyssääjä niist raudoista. Kiitos vastauksesta :))) en saanukkaan niitä nyt vielä onneks, ens viikolla meen takas hoodeille ni sit pitäis saada. Turun hammaspulssista, käyn siel sit kerran kuukaudessa. Oliks sä Kuopiossa niiden kans vai missä? :) ja sit viel et tää Jyväskylä ei ookkaan yhtään niin pelottava mitä ajattelin! Onks sul jossain tääl vielä jotain kirppispöytää? Ei varmaan ku oot siellä :Dd mut kerrankin olis ollu tilaisuus.. Enkä saanu sua lisättyä snäpissä:/ sun nimen perästä puuttuu kokonaan se plussa miten pystyis lisää. Ja ainii siis kyllähän Suomessakin aina kaikki sitsit ja juhlat on keskellä viikkoa??:) en sit tie mikä järki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylässä olin :D toivottavasti ne nyt toimii sulla yhtä hyvin ku mulla ja menee yhtä kivuttomasti koko homma! :) Ei oo Jyväskylässä enää kirppispöytää, ku asun täällä Ruotsissa enkä toivottavasti joudu enää Jyväskylään palaamaan.. onkohan nyt jo onnannu mun lisääminen Snäpissä? :) tsemii sinne Jyväskylään ja uusiin kuvioihin!

   Poista
 4. Haha jes ole hyvä! :D noi on parhaat housut!! hm on nyt selkeesti huomannu tän housuongelman ja parantanu valikoimaa xd oon kade kyllä ku mulla noi on vähä nolon lyhyet ja sulla toi pituus on täydellinen t.hujoppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii onki!! ja huomasin uudesta kuvastosta, et niitä on nykyään harmainaki, oh no.. ja siis hei, sun ei tarvii sentään käärii jokaikisii "nilkkapitusii" housuiki xD

   Poista