VINKKEJÄ BERLIINIIN?


Me ollaan lähössä huomenna aamulla Berliiniin muotimessuille ja koska oon aina ajoissa liikkeellä, ni ajattelin tälleen edellisenä iltana kysyy, jos teiltä löytyis jotain hyvii vinkkei. Olis kiva kuulla vaik kivoista kahviloista, ravintoloista, baareista, kaupoista, puistoista tai ihan mistä vaan :) Me tullaan perjantaina takas eli periaatteessa siihen mennessä tulleet tipsit on viel toteutettavissa! Meiän hostelli sijaitsee Prenzlauer Bergissä eli jos se tai sen lähialue sanoo jotain tai sieltä löytyy jotain näkemisen arvosta, ni kertokaahan. Nyt siis vinkit jakoon! Kiitos ja puss. 

6 kommenttia:

 1. Vanhempani palasivat juuri lomareissultaan ja olivat yhden päivän viettäneet Berliinissä. He kertoivat, että aivan Berliinin keskustasta löytyy Saksan vanhin eläintarha, mitä matkan opas oli kehunut todella paljon. Siinä ainakin yksi vinkki :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! me oltais ihan sairaasti haluttu käydä siel, mut ei aikataulu antanu periks :( ens kerralla pakko päästä!

   Poista
 2. Neuköllnissä kauppakeskus Arcadan katolla baari/hengailu mesta, upeet näkymät! 3e tais olla sisäänpääsymaksu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä! sielläki oltais haluttu käydä, mut ei vaan mitenkään ehtiny, ku messut vei sen verran aikaa. mut onneks on tällasii supereita vinkkei ens keraa varten :)

   Poista
 3. Ahh! Berliini on niin ihana <3

  http://ruusulaaksonroosa.blogspot.fi/2014/10/to-travel-is-to-live.html?m=1

  Mun blogista löytyy muutama postaus mestoista eli käyppä tsekkaa toi ja sit tosta muutama seukki postaus.
  Ihanaa reissua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) kävin kattoo ja ainaki yhessä samassa raflassa ollaan käyty, tai siis huomasin et ilmeisesti teillä oli hostelliki siinä samalla kadulla :D ihanat ne sun postaukset kyllä! tekee vaan viel enemmän mieli mennä takas ku lueskelee niitä nyt reissun jälkeenki :D

   Poista