TERKKUI BERLIINISTÄ

Mä oon nyt tajunnu tän puhelimella postaamisen helppouden, joten ajattelin kerranki tarjoilla jotain ihan reaaliaikasta matskuu täälki enkä aina vaan siel Instagramis. Me lennettiin tänne Berliiniin siis tänään jo aamulla, ni meillä on ollu täs hyvin koko päivä aikaa tutustuu mestoihin ja tehä vaik mitä (toisin sanoen syödä vaik mitä, hehhe). Eka käytiin heittää kamat hostellille säilöön ja sit etittiin sopiva lounaspaikka. Päädyttiin syömään yhen vietnamilaisen terdelle paistettui nuudeleita kasvisten ja kanan kaa ja oli kyl ihan sairaan hyvää! 


Ruoan jälkeen haettiin sit jostain kivasta kahvilasta jälkkäriks kahvit. Mullekki löyty kofeiinitonta lattee, ni olin ihan fiilareis siitä ja ihanasta arskasta, ku mentiin Mauerparkiin hengailee. Ostettiin kahvien kaa kans jotku ylihinnotellut kahen euron suklaapatukat, mut ne maapähkinävoirasvapalleroiset osottautuki ihan hintansa arvosiks. Ne oli niiiiin hyvii, et ei mitään järkee!


Päästiin meiän huoneeseen vasta kahelta, ni haettiin sit kamat hostellin säilöstä ja mentiin sinne vähäks aikaa keräilee voimii ja tekee suunnitelmii.


Googlailun ja kartan tutkimisen jälkeen päätettiin lähtee yhelle ostarille, joka sit oliki viel paljon lähempänä ku mitä oltiin ajateltu. Tai ei me ikinä sinne ostarille asti päästy, koska bongattiin siitä Alexanderplatsilta heti Primark, mis meil meni yllättäen ikuisuus :D Sit oliki jo taas kauhee nälkä, mut käytiin viel parissa kaupassa nopsaa ja lähettiin käymään hostellilla. 


Oltiin vähän puhuttu, et joku italialainen rafla vois olla kiva ja hostellilla mä löysinkin heti netistä yhen, mikä oli saanu paljon kehui. Freesattiin siinä vähän naamoi ja lähettiin.


Saatiin Trattoria Felicen terassilta vika vapaa minikokonen pöytä, mut sillä ei ollu mitään merkitystä enää siinä vaiheessa ku kaikki pizzat saatiin onnistuneesti mahtuu sille. Nääntyminen oli sen verran lähellä, et ei läppäkään enää kauheesti lentäny.. Mut onneks oli oikeesti varmaan paras pizza, mitä oon ikinä syöny. Parmankinkkuu, rucolaa, mozzarellaa ja parmesanii, huhh. 

Nyt täytyy alkaa valmistautuu nukkuu, koska huomenna on meiän eka päivä Panorama-muotimessuilla, joita varten ollaan tänne tultukki. Iltapalaks vois vetää viel tuolta vähän Milka-suklaata, hehe. Edelleen saa muuten jakaa niitä Berliini-vinkkei, jos vaan löytyy :) Nyt hyvää yötä! 

P.s. Instagramista mut löytää nimellä @mikaelaxandra

2 kommenttia:

  1. Ihania fiiliskuvia, toi pizza näyttää tosi hyvältä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) se oliki ihan sairaan ihanaa <3<3<3<3<3

      Poista