feelin' lucky
Lauantaina mun yökyläkassista löyty legginsit ja huppari, joten ne sai kelvata edellisen päivän hameasun mukavammaks versioks. Ja kuka väitti, et legginsit ei oo housut? On, ku mä sanon niin. Tai siis, käytän niin.

Eilisaamu alko ihanan myöhään teellä ja Valentino-dokkarilla. Jossain vaihees raahauduin Noonalle, mis sain houkutella sitä ylös sängystä ties kuinka kauan, kunnes lopulta laitettiin ittemme kuntoon (spugemuijiks, oli Noonan mielipide) ja lähettiin keskustaan hengailee. Mä löysin Cubuksesta kauan kaivatun valkosen oversize palmikkoneuleen ja olin onnellinen. Jos jotain on ettiny kauan, sen saa ostaa. Hyvin perusteltu ostos siis. Käytiin samal reissul hakee sushikamat ja mentiin takas Noonalle vääntää niitä. Ahh, susheista tuli täydellisii ja ehdittiin illan aikana vetää ihan paritki kattaukset. Sushien välissä ja jälkeen kulutettiin aikaa telkkarin edessä ja liian kauan käytettiin kans avaintenetsintäoperaatioon, joka ei tuottanu tulosta. Avaimia etittiin siis pakastinta ja kylpyammeen alustaa myöten joka paikasta, mut ne on mystisesti kadonnu torstain ja perjantain välisenä yönä. Nukkumaan pääsin varmaan neljän aikaan, koska päätin hyödyntää harvinaiset la-su välisen yön selvinpäinolohetket kuvien seulontaan ja nauttii myös harvinaisista himahetkistä. Saatoin kans ihan vähän kattoo Netflixii ja auvoisasti nukahtaa mun koneen rauhottavaan (pian odotettavissa olevaa räjähdystä edeltävään ja huolestuttavan kovaääniseen) hurinaan.

Tän päivän ohjelmas on aamupäiväteet Helin kaa jollain aurinkoisella terdellä ja sit vaan rentoiluu.

Koska väärä järjestys on must usein paras järjestys – keksei alkupalaks ja silleen – laitan nyt tänne eka kuvii lauantailta, sit varmaan keskiviikolta, ehkä jossain välis edelliseltä viikonlopulta ja sit viime perjantailta.Yrittäkää pysyy messis!

 

-Mikaela

6 kommenttia:

 1. Oot niin mielettömän kaunis ja aito mimmi! wau! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et joku täs maailmas sanoo aidoks, on must yks parhaista kohteliaisuuksista, mitä voi saada. kiitos paljon!! :)

   Poista
 2. Ooh oot ihan älyttömän nätti!

  VastaaPoista
 3. Mistä noi sun legginsit on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on h&m:stä, mut siitä on aika kauan ku oon ostanu ne.. toivotaan, et tänä syksynä tulis taas vaik jotain samantapasii :)

   Poista