LördagsmysMul on ihan sunnuntaifiilis, koska oltiin eilen mun kaverin Jonin kaa ulkona ja tää päivä ollaan kulutettu vaan rentoon hengailuun. En oo edes jaksanu pestä hiuksii tai meikkaa, hehe. Mut eipä me hirveesti ihmisten ilmoilla olla hengailtukkaa. Mua vähän harmitti aikasemmin, ku en päässy tänä viikonloppuna lähtee Porvooseen Karon synttäreille, mut onneks Joni tuli piristää! Tekstailtiin joku päivä täl viikol mun tulevista valmistujaisbileistä ja samalla mietittiin, millon se tulis taas käymään ja sattumalta molemmille kävi just tää viikonloppu, ni se sit ajeli eilen Helsingistä tänne. Jyväskylässä on jotku tyhmät rallit, ni oon ihan onnellinen, et ollaan tänään pysytelty kaukana keskustasta ja muista rallimeiningeistä. Nukuttiin eilisillan riennoista väsyneinä pitkään, maattiin takapihalla ottamas arskaa, syötiin meiän eilen tekemää hyvää ruokaa, käytiin kaupassa, syötiin pizzaa ja sit vietiin Bambii koirien uimapaikalle uimaan. 

Mun on nyt ihan pakko viel kertoo jostain creepystä tyypistä, joka oli yksin, eli ilman koiraa, hengaamas ja juomas bissee siel koirien uimapaikalla ku mentiin sinne. Samantien ku se näki meiät, se nous ylös penkiltä ja meni portista ulos siihen puiston ulkopuolelle vähän sivuun seisoskelee. Sellanen nuori ehkä meiän ikänen tyyppi, joka ei näyttäny kauheen tasapainoselta tai tyytyväiseltä elämäänsä. Selkä meihin päin se otti sen taskusta jotain käteen ja alko sen jälkeen kaivelee sieltä taskusta jotain, mitä se laitto siihen juttuun sen kädessä. Siis arvatkaa olinko ihan varma, et sil oli joku ase siinä :DD Miks se jäi siihen viel seisoskelee eikä vaan lähteny menee?? Näytti just siltä, et se olis jotain lipasta täytelly siinä, ku kurkittiin sitä jonku puun takaa, hahha. Mä olin ihan pissit housussa siel ja yritettiin koko ajan salaa tarkkailla sen puuhastelui. Pysyttiin kyl turvallisesti sen näkymättömissä siihen asti, et se oli hoitanu hommansa ja lähti onneks lopulta menee. Oli ihan hirvee fiilis, ku me ei oltais mitenkään päästy siltä aidatulta alueelta pois muuten ku menemällä sen ohi, mut yllättäen panikointi oliki taas kerran ihan turhaa :D Kaikkee se alkoholin turmelema mieli kehitteleeki, haha.

P.S. Jonilta samat terkut ku multa eli sporttiset mimmit ottakee yhteyttä. (paitsi, et mulle mielummin niit jäbii) Nyt jatkan Jonin kaa hengailuu, et se ei tylsisty kuoliaaks ku selvis jo yhestä hengenvaarallisesta tilanteesta tänään..

-Mikaela

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. huuteleeks siel vanha tuttu vai kenties sporttimimmi, jonka toiveena olis olla uus tuttavuus? ;) joka tapaukses Jonilta moikat takas!

   Poista
 2. Nainen näytät ihan älyhyvältä!! Ja jonille terkkuja, että se on niiiiin sulonen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihiii kiitos, ihana <3 välitän terkut Jonille! ainaki saatiin nyt yheltä sporttiselta mimmiltä yhteydenotto, hehheh :D

   Poista