Sadeasu


Sorge vähän suttuset peilikuvat, mut siinä mun mielipide eilisestä tyhmästä kaatosateesta ja ukkosesta. Laitoin pitkästä aikaa nilkkurit jalkaan, koska en halunnu märkii kenkii ja raahasin shoppailureissulla sateenvarjoo kädessä, koska halusin välttämättä uhrautuu mustan pikkulaukun takii, johon se ei siis luonnollisestikaan mahtunu.


Shoppailu sisätiloissa kuitenki piristi ja sain saaliiks kaikkee tarpeellista ja vähemmän tarpeellista. Miks muuten tuntuu, et kaikki päivittäin tarvittavat peruskamat loppuu aina samaan aikaan?? Nytki ostoslistalla oli bb-cream, puuteri, aurinkopuuteri, suihkusaippua, shampoo, dödö, kuivashampoo ja lakka. Kaikki samaan aikaan. Oi miksi niin käy? Se tarkottaa aina sairasta rahanmenoo yhellä kertaa. Varsinki, jos sillä samalla ostoslistalla on yhet farkut Bik Bokista, Tommy Hilfigerin kesätuoksu, uus korallin värinen huulipuna ja vähän muutaki..


Onneks tänään taas paistaa arska, ni pääsen viettää vapaapäivää biitsille, jeiiii!

-Mikaela

2 kommenttia:

 1. Toi kosmetiikkojen loppuminen samaan aikaan on kyllä yksi universumin ratkaisematon mysteeri :D ne loppuu samaan aikaan vaikka niitä ei oo ostanut samaan aikaan! Käsittämätöntä:D haha.

  PreciousPicturesBlogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis niinpä!! :D sit on ihan pulassa, jos ei heti pääse ostaa niitä, koska puolet meikkiin ja hiustenlaittoon tarvittavista kamoista on loppu :D

   Poista