Ai mis kaikki miehet? No mäpä kerron

 Täs vähän tosielämän faktoi siitä, miks ollaan sinkkui, forever alone, villei ja vapaita tai mikskä sitä crazy cat (tai dog) ladyn elämää ikinä haluukaan kutsuu.


Mitä tylsemmät ja rumemmat vaatteet omasta mielestä, sitä todennäkösemmin joku tulee baarissa juttelee. Esimerkiks korkeevyötäröisissä revityissä farkuissa ja spaghettiolkaimisessa maailman siisteimmässä crop topissa turha kuvitellakaan, et kukaan tulee sanoo yhtään mitään muuta ku "sori, taisin astuu vahingossa sun kengälle". Eikä oikeesti edes astunu, joten seki tsäänssi meni siinä. True story. 


Universumi on päättäny, ettet todellakaan löydä ketään, jos etit. Sillon, ku et eti, kuvittelet löytänees unelmies miehen ja se tapahtuu tietty just sillon ku oot lähössä eka neljäks kuukaudeks toiselle puolelle Suomee ja sit aiot viettää toiset neljä toisella puolella Eurooppaa. Lopulta totta kai ilmenee, et kaikki ikävä oliki turhaa, koska teit jäätävän virhearvioinnin ja palaudut "en haluu ketään" -mielentilan kautta "en muka eti ketään just nyt" -mielentilaan, koska kuten sanottu etsivä ei löydä.


Miehet ei taida olla ihan niin nirsoja naishaussaan ku naiset, tai niin ainaki väittää Tinder-matchien lukumäärä, joka monesti miehillä on kaks kertaa isompi ku naisilla. Vai olisko sittenki niin, et ne vois jopa olla vähemmän ulkonäkökeskeisii ku naiset ja antaa mahiksen tutustumalla ennen tuomioo..? Yeah right, kallistun kyl siihen, et verkolla tärppää todennäkösemmin ku ongella. Tästä päästään taas ongelman ytimeen eli siihen mis ne miehet.. Jos sieltä Tinderistä siis valitaan se lähin tai helpoimman näkönen, ni haluutko olla se?


Ei kantsi hymyillä pojille. Siis tuntemattomille. Mitä paremman näkönen, sitä varmemmin kannattaa välttää katsekontaktii. Mikäli siis haluu tulevaisuudessaki olla yksin. Mä oon tosi hyvin omaksunu sellasen ajattelutavan, et jos joku on mun mielestä hyvännäkönen, ni se on liian hyvännäkönen. Toimii muuten hirveen hyvin ja sen ansiosta oon varmaan forever alone, koska eihän mulle tietenkään kelpaa ne, jotka sit taas ei must olis niin hyvännäkösii. Nää on kyl näitä kolmannen maailman suurii pulmii. Oon kuitenki yrittäny viimeaikoina työstää tätä mun ongelmaa, mut suurta muutosta parempaan ei edelleenkään oo havaittavissa. Joku ocd. Pakko silti viel mainita, et yks lauantai onnistuin jonku irvistyksen väläyttää baarissa yhelle pojalle, joka käy mun kaa samalla salilla ja sit Noona alko kiljuu "se katto sun perään, se katto sun perään!!" :DDD Jos se ei viel riittäny, ni päädyin loppuillaks juttelee jonku mun entisen mikälie-jutun kaa, et sillee..
Annille kiitos kuvista!

Ei kuitenkaan kannata vaipuu epätoivoon, koska oikeesti elämä ilman miehii on aika ihanaa. Saa syödä sängyssä eikä tarvii kuunnella kenenkään valitusta siitä, et ruoassa ei oo lihaa. Voi myös metelöidä aamulla ihan niin paljon ku haluu, koska ei tarvii pelätä herättävänsä ketään eikä kenenkään haisevat treenikamat valtaa kylppärii tai partsii, mut ite saa vapaasti levitellä meikkipussin sisällön ja sieltä löytyneet vanupuikot mihin vaan. Kukaan ei valita hiuksista viemärissä ja eikä lavuuari oo täynnä partaa.

Toisin sanoen sporttiset miehet ottakee yhteyttä.

-Mikaela

14 kommenttia:

 1. Niiin sama meininki ja samat ajatukset täällä! Tv sielunsiskosi ...
  Ps. Aina on toivoa (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, kiva kuulla :) nii, kai sitä pitää vaan jaksaa uskoo, vaik ei aina siltä tuntuis :D

   Poista
 2. Tää oli ehkä mahtavin postaus mitä oon koskaan lukenut :D ! Samaistun pitkälti joka lauseeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee, ihana kuulla :D kiitos paljon, puss!

   Poista
 3. Juu näinpä! XD

  Niin cool takki ja lippalakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se elämä rankkaa :DD kiitos hirveesti :)

   Poista
 4. hahahaha xD mun mielestä on kivaa vaa hymyillä ystävällisesti kaikille ni sit vieraankin ihmisen on helpompi lähestyä. lähestymisen voi toki reject jos ei hirveesti kinostele! xD mut siis eli jatka sitä irvistelyy! <3 lovee hyvinkäältä t. anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no olis se mustki kivaa ja varmasti helpompaa, mut vähän hankalaa ku perusilme on sellanen haista kakka -ilme :DD yritän jatkaa ja jatkaa kans harjotteluu, haha! superpaljon lovee takas <3 ikävä!

   Poista
 5. Nyt alkoi kyllä hymyilyttää!
  Ja ihana farkkutakki!<3
  http://www.karlanmaailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. ahahahaa oot vissii mun soulmate!! täälä nimittäin aika samanlainen meininki..... terkuin ikisinkku :))

  VastaaPoista