Whaddup

Moiii! Mul on ollu ihan sairas kiire täs viimeset pari viikkoo. Barcelonasta tulin takas toukokuun lopussa ja kesäkuu onki menny uudessa duunissa. Viime viikko valmisteltiin Jyväskylän uuden Bik Bokin avausta, tän viikon tiistaina avattiin ja voitte vaan kuvitella, et sen jälkeen on riittäny hommaa. Duunikaverit on ihan parhaita ja muutenki rakastan tota duunii eli ei vois mennä paremmin! Eikä ne kaikki ihanat vaatteet, joita saan käyttää duuniasuina, ainakaan mitään miinusta oo ;)


Opparista tuli nelonen ja huomenna käyn hakee mun tutkintotodistuksen koululta. Tääl kirjottelee siis just valmistunu matkailun restonomi ja toivottavasti parin vuoden päästä muotiin ja vähittäiskauppaan erikoistunu tradenomi. Oon niin onnellinen, et oon vihdoin saanu ton toisen tutkinnon pois alta ja voin keskittyy vaan siihen, mitä oikeesti haluun tehä. Koht lähen Noonan kaa kahville ja sit kelasin käydä vähän spinningis ja cores. Sunnuntai ilman darraa.. kerranki CHECK!

Mul on ens viikko melkeen kokonaan vapaa, ni yritän saada sillon jotain muutaki tänne ku jonku one happy gurl -kuvan haha.

-Mikaela

8 kommenttia:

 1. Ooooih, ihana kuulla että tykkäät työstäsi! Kyllä ne työkaveritkin tekee niin paljon työpaikka viihtyvyydeen suhteen! :) Tsemppiä siis sulle paljon! Oot ihana!

  VastaaPoista
 2. ps. pitääpäs tulla vierailemaan jyväskylän bikbokissa heinäkuun alusta, kun sinne päin olen tulossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos ja hihi, niin säki! tuu ihmeessä, ehkä törmätään siel :)

   Poista
 3. Heii tuli vaan mieleeen et minkä rotunen sun maailman söpöin koira oli =)?
  yritin kysyä tätä sun fb:ssä mut sit muistin ettei sua sieltä löydy vaikka kuinka etsin XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, hyvä et muistit sit :D Bambi on kleinspitz :) sit siitä pienempi olis pomeranian, millä on kyl vähän lyhyempi kuonoki ja kaikkee ja vähän isompi olis mittelspitz

   Poista