My kingdom

Siitä on nyt yli vuos ku oon viimeks laittanu mitään kuvii meiän himasta, joten täs olis vähän tuoreempaa matskuu. Täl kertaa esittelyssä on vaan mun huone, koska muualla ei oikeestaan mikään oo muuttunu. Mitään dramaattisii muutoksii ei kyl munkaan luolas oo tapahtunu, mut jotain pientä kuitenki. Tästä pääsette viel kattoo, miltä tääl aikasemmin näytti.

 Ekaks vähän kokonaiskuvaa. Seison siis taiteellisesti sängyllä ja siks siitä näkyy vaan kulma. Oikeella ton roskatynnyrin eli pyykkikorin vieressä on ovi eteiseen. Oven toisella puolella eli sängyn päädyssä taas on edellisessäki postauksessa pariin otteeseen näkyvä tiilikasan päälle pystytetty kokovartalopeili.


Matto on vaihtunu entisestä vaaleenruskeesta ällöstä karvamatosta uuteen raikkaampaan villamattoon ja yöpöydäks edellisen valkosen tilalle löyty yks ilta tollanen vanha pinnatuoli naapurin pihalta roskiksen edestä. Hioin sitä vähän ja voilà! Uutta on kans toi pyörylä yöpöydän päällä eli joululahjaks saatu herätyslamppu. Toi perinteinen herätyskello on paljon kivemman näkönen, mut valitettavasti mukavuudenhalusena herään mielummin hitaasti kirkastuvaan valoon ja radioon ku sellaseen tappavaan pärinään.


Kamat lipaston päällä on vähän vaihtanu paikkoi ja matka-arkkujen päälle on päätyny M-valokirjain.Bambi nukkuu tyytyväisenä Finlaysonin ihanissa vaaleenharmaissa Taimi-lakanoissa, jotka on mun uusin sänkyhankinta.


Alla olevassa kuvassa ainoo ero aiempaan on keittiöstä haettu kasvi. Vaihdoin siis mun huoneen kärsineen pikkupuun keittiön hyvinvoivaan (Adan hoitamaan) kasviin. Syksyllä vois olla aika taas vaihtaa, ku Ada muuttaa takas, jos kumpikaan niistä selvii siihen asti, hehheh.


Mä en oo mikään maailman innokkain sisustaja eikä mul siihen opiskelijana oikeen olis varaakaan, mut pienii muutoksii on aina välil kiva tehä, ni ei pääse kyllästyy. Mitäs mieltä ootte?

-Mikaela

4 kommenttia:

 1. Heei vinkkejä mitä oot tehnyt tolle sohvapöydälle vai ootko tehny mitään? Käsitellyt jotenkin tms? :)

  PreciousPicturesBlogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinä on kaks lavaa päällekkäin ja alempaan on laitettu sellaset pienet pyörät alle, et sitä olis helpompi liikutella. ne lavat ei oo mitenkään kiinni toisissaan, koska muuten niitä en jaksais nostaa koko pöytää :D en oo käsitelly pintaa mitenkään muuten, ku et aluks yritin vähän hioo isoimpii tikkui pois, mut muuten se on toiminu ihan hyvin sellasenaan :)

   Poista
 2. ooh ihana ! oon rakastunut Bambiin <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos! Bambiin on vaikee olla rakastumatta, ku se on niin söpöli haha. saat kyl tulla joskus kattoo sitä, jos haluut! :)

   Poista