Indiedays Blog Awards Look

Viime lauantaina oli tosiaan Indiedaysin Blog Awardsit, jotka käytiin tsekkaa mun kaverin Juulian kaa. Päällä mulla oli mun ja Juulian yhessä suunnittelemat toppi ja hame, by Juulia Peuhkuri. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen, ja mikä oliskaan siistimpää ku pukeutuu just itelle mitotettuun, hyvin istuvaan asuun!

Asun suunnittelu lähti Instagramin ja Pinterestin selailusta, ja kankaiden valinnasta. Käytettiin Juulian aamuluennot hyödyllisesti whatsappailemalla toisillemme kuvii erilaisista hameista, topeista, malleista ja printeistä. Koko ajan oli selvää, et halusin kaksosasen asun. Vaihtoehtoina pyöriteltiin mustaa tai valkosta lyhyttä yläosaa, ja mustaa, valkosta, punasta ja etnistä printtii alaosassa. Oltiin aikasemmin tehty mulle trikoosta tollanen saman mallinen toppi erivärisenä suorilla olkaimilla, ja tykkäsin siitä niin paljon, et toivoin kans gaala-asuun samanlaista vähän juhlavammasta kankaasta. Halusin alaosasta midipitusen, et ei olis liian alaston fiilis lyhyen ja avonaisen topin kaa. Jyväskylän vähän suppeemman kangasvalikoiman takii päädyttiin lopulta yksvärisiin vähän elastisiin kankaisiin. Otettiin musta mitat, kävin yhessä sovituksessa ja parissa päivässä Juulia oli väsänny mulle ja itelleen superikivat asut, jollasii ei pitäis ihan heti kävellä vastaan!

Mun ihana kaveri Juulia Peuhkuri siis suunnittelee ja tekee vaatteita tilaustyönä Jyväskylästä käsin, mut toimittaa niitä muuallekki. Kantsii ehdottomasti ottaa yhteyttä, jos on tarvetta esimerkiks hääpuvulle, valmistujaismekolle, gaala-asulle tai vaik tyllihameelle, niin ku Annalla ;) Facebook-sivun lisäks Juulialle voi kans lähettää mailii osotteeseen juulia.peuhkuri@gmail.com!

Mitäs tykkäätte asusta?

-Mikaela

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. oi kiitos, tykkäsin kyl itekki tosi paljon :)

   Poista
 2. Wouuuu mikä nainen! Ihan mahtavan näköinen yhdistelmä! Kaveris on kyllä taitava, täytyy sanoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiitos paljon :) Juulia on ihan paras!!

   Poista
 3. Näytätpä upealta, voi että! :-)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. repesin, ku luin tän, hahhah! :D mmmhh vaan itelles <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. voi kiitos! en olis kyl voinu olla tyytyväisempi :)

   Poista
 6. Näytät upealta ja upea on tuo asukin! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana asu! Saanko kysyy millasia rintsikoita pidit tuolla alla vai oliko paidassa oma liivi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) no mul ei itseasias ollu siel rintsikoita, koska sinne ei saanu mitään ilman, et ne olis näkyny ja toi kangas oli sen verran napakkaa, et mitään ei myöskään näkyny läpi :D

   Poista
 8. Tää on niin täydellinen look! Älyttömön kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos paljon!! :) tulispa taas jotku juhlat, ni pääsis laittautuu, hihi!

   Poista