Sail away from the safe harbor

Maailman paras laivareissu ikinä ja parasta seuraaki viel!! Kantsii pitää odotukset alhaalla, ni voi yllättyy positiivisesti, haha. Yleensä nimittäin inhoon noita räkäsii purkkei, mut ilmeisesti oikee fiilis ja jengi voi pelastaa mitä vaan! Päästiin torstai-iltana laivalle kasin aikaan, mentiin heti vetää buffasta ruoat ja viinit ja sit siirryttiin tax-freen kautta hyttiin laittautuu. Siel nautittiin laivan antimista ja mun housuissa kulkeutuneesta valkkarista ennen baariin siirtymistä. Et ilta ei olis loppunu liian lyhyeen, päätettiin viel pitää jatkot meiän hytissä. Pikkuhiljaa jengi alko tippuu ja lopulta joskus seiskan aikaan pääsin nukkuu :D Seuraava päivä oliki sit ihan helvettii, ku jouduttiin hengaa meiän keinuvas hell holes eli hytis seittemään asti illal ennen ku päästiin takas Turkuun, josta meni viel viis tuskasta tuntii Jyväskylään. Tuntu, et tasasella maallaki keinuu, ni ei ollu helppoo :D Perjantaina vasta tultiin himaan, ni päätin hankkii itelleni heti sunnuntaiks yhtä mahtavan olon. Mikä johtu siis siitä, et lauantaina meni kevyesti kasiin aamulla ja voin kertoo, et olo oli sen mukanen viel eilenki. Syynä tällaseen holtittomuuteen on ollu yleinen alamäki ja se, et mun selkä on jotenki paskana enkä oo päässy koht pariin viikkoon treenaa.. Fyssariaikaa saan venailla viel saman verran, huhhuh. Mun elämänrytmi on menny ihan sekasin ja ahdistun, ku en pääse purkaa stressii mitenkää, et toivottavasti toi selkä tulis nyt nopeesti kuntoon! Ja nyt varmaan mietitte, miten oon selvinny jossain baarissa duunista puhumattakaan, mut onneks noi 600mg kipulääkkeet auttaa ihan kivasti.. Pitää nyt vaan yrittää keksii kaikkee muuta tekemistä ennen ku se tulee kuntoon eikä ainakaan jäädä sänkyyn makaa! :)
Paljon rakkautta viel ihanalle seuralle, parhaille jatkoille kertaa kaks ja mun kärsimyspäivien pelastajille En oo pitkään aikaan nauranu niin paljon ku perjantaina ja sunnuntaina, vaik en myöskään pitkään aikaan oo ollu yhtä tuskanen, haha.

-Mikaela

12 kommenttia:

 1. vitsi vaikutat kyllä hauskalle tyypille! :) näin sut ei viime vaan sitä edellisenä viikonloppuna bar pajas ja meinasin tulla jutuillekki mut jänistin haha. ens kerralla kyllä tuun jos vaan saa tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :) todellaki saa ja olisit tullu vaan! :D

   Poista
 2. Mahtavia kuvia ja sun asu taas, vau :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! hehee, toivottavasti niistä ainaki välittyy meiän superhyvä fiilis :D

   Poista
 3. mahti asu sulla kyllä, upee! ja oon ihastellu monissa kuvissa nuita sun silmämeikkejä, millasta luomiväriä sä käytät ku näyttää aina nii kivalt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos!! käytän pronssista luomivärii koko yläluomella silleen et se on häivytetty melkeen kulmakarvoihin asti, siihen käy kyl esimerkiks aurinkopuuteriki, ja liikkuvalla luomella mul on tummanruskeeta luomivärii :)

   Poista
 4. Kivaa et on ollut kivaa, en oo käynyt risteilyllä sitten ekaluokan, pitäis kokeilla. XD

  Ja pakko sanoo et kivoja kuvia, etenkin toi eka jotenki täydellinen, värit ja kauniit ihmiset, ihan ku joku mainoskuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) mun mielestä sellaset risteilyt, joilta pääsee Tukholmaan hengailee on kivoja, mut noi 23h känniristeilyt keinuvassa laivassa ei niinkää :D tällä kertaa ihme kyllä oli tosi hauskaa! :)

   Poista
 5. Oliko Konkurssin risteily kyseessä? :) Jos oli niin taidettiin olla samalla paatilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oli :) ai oltiin vai? ehkä ollaan nähtykki siellä :D

   Poista
 6. ihanii kuvii bubuuu!! hyvää ystävänpäivää<3

  VastaaPoista