My weekend in pictures

 Lauantaiaamuna seittemältä me matkattiin Bambin kaa eka kolme tuntii junal täält Jyväskyläst Pasilaan ja siitä viel bussil Melissalle. Bambii tais vähän jänskättää jälkimmäises, ku siel ei saanukkaan istuu penkillä vaan joutu kyyhöttää penkin alla kylmäl lattial. Onneks se on kokenu matkustaja eikä ilmeestä huolimatta saanu pysyvii traumoi

 

Melissalta jatkettiin Lohjalle auttaa ristiäisvalmisteluissa ja ehdin mä niiden välissä halii vähän Hugoo ja talon kahta muutaki pikkukoiruu.


Valmistelut jatku viel sunnuntaiaamuna, kunnes 12 aikaan alko jengii valuu sisään. Bambiki pääs messiin heti kasteen jälkeen, ku pappi lähti ja oli selkeesti tyytyväinen ku ei tarvinnu enää kökkii autotallin yläkerras :D


Meiän maailman söpöin kummityttö sai nimeks Bella-Alisa. Toimituksen aikana piti tietty vähän kitistä, mut heti sen jälkeen maistu uni koko bileiden ajan.


Ristiäisis mul oli päällä kirpparilta parilla eurolla löytyny Kappahlin musta maximekko, jonka kivan mallista yläosaa esittelen tossa alla.


Siinä taas iloset kummit ja väsyny Bambukarhu.


Mekon kaa mul oli mustat kiila-avokkaat.


Ristiäisistä mentiin suoraan iskälle Vantaalle, syötiin paljon ihanaa chili con carnee ja hengailtiin vaan. Tänään tulin jo ajoissa Jyväskylään hoitaa pari juttuu ja tittididii, arvatkaa mitä tein illal?? Mun selkä on ollu muutaman päivän nyt sen verran kunnos, et pääsin tänään ekaa kertaa treenaa yli kolmen viikon tauon jälkeen!! Pitkään aikaan ei oo tuntunu niin siistiltä vetää treenikamoi päälle. Ja spinning ja core.. ahhh. Tiiättekö muuten ku vituttaa joku ihminen niin paljon, et tekis vaan mieli tehä koko sen elämäst helvettii? Mul on nyt just sellanen fiilis. Pakko vaan uskoo, et kyl se viel unohtuu eikä tarvii miettii koko juttu enää. Muuten kaikki on ihan hyvin. Oppari on vihdoin alotettu, samoin ku treenit ja olihan mul kiva viikonloppu Melissan ja muiden ihanien kaa. Plussaa on seki, et ulkona ei oo pakkasta, täl viikol ei oo kouluu ja perjantaina lähetään Noonan kaa viikonlopuks Porvooseen viettää meiän rakkaan Jennin synttäreitä, jeee. Mul olis viel yks toive tältä elämältä, mut kerron siitä ehkä myöhemmin, koska tän piti olla vaan sellanen kevyt viikonloppukatsaus eikä mikään mega-avautuminen niin ku siitä vähän tuli, hehe.. :D Nyt kauniita unia ja kivaa viikon alkuu!

-Mikaela

6 kommenttia:

 1. Upee mekko!!!!<3 Ja muutenkin jotenkin erityisen ihania ja tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoos <3 kirpparilta voi tehä välil ihan superlöytöi! :)

   Poista
 2. no huhhhuh!!! KUUMA!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Heiii, sun blogi sai erityismaininnan mun uudessa postauksessa! :)

  VastaaPoista