Weekends are never long enough


Must on hauskaa, et mun koneelta löytyy erikseen kansio kaikille mun ruokakuville, hahhah. Ruoan tekeminen, syöminen ja muille jakaminen on vaan niin kivaa. Uusien ruokien löytäminen on ehkä maailman siisteintä, ja siks oliki taas niin ihanaa tehä yhessä ruokaa perjantaina. Meil oli Helin pienessä keittiössä kunnon ruokatalkoot, ku pyörittiin siel kolmisteen Matin ja Helin kaa. Kaikki sai valita pari pikkuruokaa, minkä tekemisestä oli vastuussa. Välil on kivaa, ku ei tarvii yksin päättää mitä syödään ja samal pääsee kokeilee ja oppii uusii juttui. Laitettiin ruoat valmiiks ja alettiin kattoo leffaa.


Eilen oli Liikuntapäivät eli avoimet ovet siinä mukana olevissa saleissa ja muilla liikuntakeskuksissa. Monilla Jyväskylän saleilla meni ylimääräsii jumppii, joita sai käydä kokeilee ilmaseks ni lähin eilen aamulla Helin mukaan Elixialle, ku normaalisti käyn Positivella. Me käytiin Shapessa, salilla ja sit meille tehtiin siel kans kehonkoostumusmittaukset, joiden tulokset oli yllättävän positiiviset haha. Iltaa vietettiin yhissä tupareissa, synttäreillä ja sit taas niissä samoissa tupareissa. Olin autolla liikenteessä, joten menin kiltisti himaan ku muut lähti baariin. Tosi kivaa oli kuitenki, vaik cokispullon ja juhlaherkkujen voimalla olinki juhlimas! :)

Täks aamupäiväks oltiin sovittu, et me tehään Samulin kaa ruoat valmiiks, ku sen äiti, täti ja mummo ajo Tampereelta Jyväskylän kautta Ouluun. Päivä alko siis siivoomisella, kaupassa käymisellä ja tiukan aikataulun stressaamisella. Lopputuloksena oli puhdas koti, thaikkuu ja jälkkäriks omenapiirakkaa. Samuli tos jo venailee, et alan tekee sen kaa jotain palautusjumppaa, mikä kuuluu sen treeniohjelmaan hahah. Tekee kyl varmaan ihan hyvää mullekki, ku on edelleen paikat kipeet siitä kidutus-combatista ja muista.. Olis kiva ehtii viel saunaan ja kattoo joku leffaki. Viikonloput vaan on liian lyhyitä..

-Mikaela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti