Bambi & Peikko

Mul oli tosi villi viikonloppu. Perjantaina kärsin pienistä Appron jälkeisistä oloista, ni otin koko päivän aika rennosti. Käytiin Samulin ja Adan kaa syömäs ja illal näin Noonaa. Lauantaina hengailin aamupäivän himas kirjottelemas blogiin ja kattelin ruudusta ruokaohjelmii (oon ihan koukussa Australian Master Chefiin ja Arvostele mun illalliset on kans hyvii). Myöhemmin lähin Noonan kaa keskustaan kahville ja siitä niille tekee ruokaa, minkä jälkeen makoiltiin vaan sängys kattomas telkkarii ja illal näin viel mun luokkakaverii Iitii. Kuvat on sunnuntailta, ku meil oli Bambin kaa koiratreffit koirien uimapaikalla Eevan ja niiden ihanan Peikon kaa.
Tää viikko on lähteny käyntiin duunilla ja koululla. Käytiinpä tänä aamuna Adan kaa ottaa parit kuvatki ihanissa syksymaisemissa ja kohta lähen jumppaan. Ihanaa, et ens viikko on lomaa ainaki koulusta!

-Mikaela

6 kommenttia:

 1. en kestä ku bambi on tuommoinen söpöläinen :3 laittaa aina hymyn huulille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyl ihana, ja niin on Peikkoki :) Bambi kiittää!

   Poista
 2. Kuulostaa taas niin kivalta, ihan vaan tollaset "pienetkin" jutut :) ei oo kyl tietookaan siitä sun kesänaikasest yksinäisyydest!! Ihanaaaaaaaa varmaan :) ja arvostele mun illallinen on ihan paras, ainakin suomalainen versio! Haha, ja sit se mis jyrki sukula kunnostaa niiden ravintoloiden imagon on kans aika koukuttava... Ja se suomen kids versio master chefist, se mieskokki (apua en muista nimeä) on maailman söpöin.
  Taidan mäki olla ihan huomaamattani koulus ruokaohjelmiin?! WHAT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei muuten ookkaan, haha! :) tosi kivaal ky, ku kaikki on taas tullu takas Jyväskylään ja oon löytäny uudesta ja vanhastaki koulusta kavereita. mä katon kans sitä suomalaista versioo ja ruotsalainen on kans sairaan hyvä :D pitäisköhän testaa yks jakso Jyrki Sukulaa, hmmm....

   Poista
 3. voi että mitä koiria :3 kurkkaa ihmeessä meiänki blogia:

  http://aintnowifeys.blogspot.fi/

  VastaaPoista