Kirpparijuttuja


Huhhuh, miten nää mun päivät aina venyy näin myöhään.. Oon kohta taas vast alkamas syömään, ku suoraan duunista juoksin hirveel vauhdil kirppikselle laittaa kamoi, sit kauppaan ja sit himaan vähän siivoo ja kasailee lisää kirppiskamoi. Oon muuten rakastunu noihin kenkiin.


Mulla on siis huomisesta alkaen kirpparilla.fi -kirppiksellä pöytä numero 14 ja lauantaina viedään sinne Samulinki vaatteita. Suurin osa mun vaatteista on kokoo 34 ja kengät 36, ja Samppulin kamat taas on kokoo M.


Meiän pöydästä löytyy aika paljon melkeen käyttämätöntäki tavaraa niin ku toi Vilan biker, mustat avokkaat ja Barcelonasta ostetut bootsit. Myynnissä on kans pesun tarpeessa olevat valkoset Converset, paljon toppei, pari Longchampin laukkuu, korui, mekkoi ja vaik mitä. Jyväskyläläiset sinne vaan! :)


-Mikaela

16 kommenttia:

 1. Kyl kiinnostas sun kirppupöytä- harmi vaan ku ei ihan JKLään asti raski tulla kirppistelee :D

  VastaaPoista
 2. Voi hitto! Sulla on ihan satatuhatvarmasti niin paljon kaikkee kivaa myynnissä, harmi vaan että Jyväskylä vaan on noin 300kilometrin päässä.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, se on kyl ehkä vähän turhan pitkä matka :D

   Poista
 3. Monen aikaan oot viemässä tavaroita tonne kirppikselle? =) osais tulla heti haalimaan parhaat hih :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vein tänään ku se meni kii eli huomenna aamulla ne on sit myynnis siel :) en vieny viel läheskään kaikkii, ku hintalaput ja aika ei riittäny ni loput laitan varmaan huomenna tai lauantaina, et sillon kannattaa käydä uudestaan ;D

   Poista
 4. oon kauan halunnut tuollaisen neuletakin, kun sun yllä kuvassa :-) tykkään hirveesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, mustki se on tosi kiva :) h&m:ssä oli muuten vähän aikaa sit jotain aika saman tyylisiä!

   Poista
 5. Vitsi mää tulisin jos oisin jo jyppiläs!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä ehditki viel, ku en tiiä kauan tota myytävää riittää! ;)

   Poista
 6. missä se on ja miten toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on itsepalvelukirppis Seppälässä Sorastajantiellä. vähän Seppälän cittarin ohi ja vasemmalle, jos ajaa Laukaantietä keskustasta päin :)

   Poista
 7. houliishit ko niin kaukana....

  VastaaPoista
 8. voiha vitsi! harmi ku asun näin kaukana ni ei pääse penkomaa sun kirpparipyötää!! löytyis varmasti vaikka mitä ihanaa :O sä oot myös niin kaunis! :-)

  VastaaPoista