Healthy snack


Mä bongasin The Good Morning -blogista avokadolevitteen ohjeen ja päätin koklaa sitä mun välipalaleiville tänään. Tykkäsin siitä ja se sopi must ruisleivän kaa tosi hyvin. Käytin siihen yhen avokadon, ehkä desin raejuustoo, pari ruokalusikallista sitruunamehuu, valkopippurii ja suolaa. Söin mun herkkuleivät paahdettuina, koska ne on must parempii rapeina. Ja jaksoinpa niiden ja yhen banaanin voimal hyvin äsken jumpaski!
 

Tiesittekö muuten, et leivissä tai muissakaan tuotteissa ei tarvii lukee mistä esimerkiks leivän raaka-aineet on peräsin kuhan ne on EU:sta? Moni noista isommista leipien valmistajista, ja kyl pienemmistäki, ostaa kuulemma esim. rukiinsa Puolasta eikä siitä tarvii olla pussin kyljessä mitään merkintää. Puolas käytetään edelleen ainaki sellasta korrenvahvistusainetta, joka Suomessa kiellettiin jo 80-luvul jopa metsän kasvatuksessa ja kaikkii muitaki kivoi myrkkyi.. Leivissä kyl lukee, jos vilja on kotimaista ja muuten ei mitään, et siitä sen tietää. Terveisin leipäasiantuntija, hahah.

-Mikaela

4 kommenttia:

  1. Ei vitsit näyttää hyvälle :) Pitää itsekin testaa kun pääsen takas Suomeen ja saan ruisleipää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen! mulki oli vaihdos ikävä ruisleipää, mut sit sain sitä pakkaseen :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. nii on!! voisin syödä niitä joka päivä :D

      Poista