Tomato soup


800g tomaatteja
1 jätti-iso sipuli
5 valkosipulin kynttä
3 rkl oliiviöljyy
3 tl kuivattuu basilikaa
suolaa
pippurii
8 dl vettä
1 prk tomaattipyrettä
1 Knorrin Fond du Chef -annosliemi
1 esipaistettu ciabatta


Laita uuni lämpenee 175 asteeseen. Kuori sipuli ja valkosipuli, pilko tomaatti ja sipuli lohkoiks ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Piilota valkkarit tomaattien alle, et ne ei pala ja heitä öljyt ja mausteet siihen päälle. Anna koko setin olla uunis 35-50 minsaa eli niin kauan, et tomaatit on kurttusii ja nahistuneita. Laita sit vesi kiehuu, lisää sinne tomaattipyre ja annosliemi ja sekottele niin kauan et ne on liuennu kokonaan. Sen jälkeen heitä kaikki siitä pelliltä sekaan ja keittele niitä joku 10 minuuttii. Keittoon voi viel lisäillä mausteita jos tarvii ja lopuks se soseutetaan sauvasekottimella. Valmis!

Melkeen kaikista kaupoista löytyy esipaistettuu ciabattaa, mikä sopii mun mielestä ton keiton kaa hyvin, mut tietty sen kaa voi syödä mitä vaan leipää! Toi on supernopee ja hyvä eikä noi aineksetkaa maksa paljon mitään. Alkuperäisversio reseptistä löytyy täältä. Mä tääl just venailen, et mun tomaatit paahtuu uunissa, namnam.

-Mikaela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti