Samal kaaval

 Tunnistatte varmaan jo mestan, hahhah.

Tein eilen thaikkuu himas, käytiin mun ruotsalaisen kämppiksen ja sen kaverin kaa vähän kattelemas kaikkee kivaa kaupoista ja sit söin illal viel vähän sushii. Must on kiva muuten, ku pystyy kehittää vaatekriisin siitäki, et on lähös muutamaks tunniks ulos tekee ihan vaan jotain. Tossa se mun päivä siis oikeestaan meniki. Eka lauantai, ku en lähteny illal mihinkään ja jopa skippasin bileet. Samuli kysy, et onks kuu viel taivaal, maapallo olemas ja jotain muuta tyhmää ihan ku olisin muka joku alkkis..... Alkaaks muitaki jo ärsyttää nää laatukuvat samois maisemis vai onks parempi ku ei mitään?


Koska mul ei oo darraa, ni nyt mun pitäis alkaa tekee kaikkii tyhmii koulujuttui. Alkaa ehkä tulee vähän kiire ku on alle kuukaus aikaa, kaikki työt ihan kesken enkä oo lukenu mihinkään tentteihinkään... Äiti ja Melissaki tulee keskiviikkona tänne, et katellaan miten käy hahahh. Rentoo sunnuntaita!!

-Mikaela

2 kommenttia:

 1. ihana tyyli sulla! (: just tommanen unelma! (-: ja tää blogi on ihan huippukiva löytö! (: jään kyllä seurailemaan! kurkkaisithan myös:
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ihana, kiitos :) käyn heti kattoo!!

   Poista