PukkarissaKävin tänään ostaa tollasen samanlaisen paidan Samulille, ni voidaan sit hengaa meiän samettiasuissa ku pääsen Jyväskylään, hahahh. Huomaaks et meil ei oo kokovartalopeilei himas??Toi talo on sata kertaa hienompi ku uus ostari ja hotelli ja h&m sen vieressä. Siin se on keskel kaikkee villiintyneen nurtsin keskellä eikä sovi siihen ollenkaa. Toi aurinkoinen ilma hämää, oikeesti oli helvetin kylmä!Enää huominen ja sit alkaa mun 12 tunnin matka Suomeen. Oon niin paniikkiperse, et mua pelottaa et sekoilen kentäl jotain tai jotain muuta kamalaa tapahtuu :D En varmaa nuku huomenna yhtään..

-Mikaela

6 kommenttia:

 1. En tiiä oonko aiemmin jo maininnut mutta maukas toi huivi sulla! Ja tervetuloa vaan tänne, loskapaskan keskelle. Juuri kun ennätin hehkuttaa kovia pakkasia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et oo, kiitti :) se on täältä h&m:ltä, hahahahahh. oon aika uniikki pukeutuja :DD ei saatana. siks en tykkää lumesta, ku siitä tulee aina jossain vaihees loskaa..

   Poista
 2. Sulla on aivan ihanat hiukset! Ja tuo tokaviimenen kuva tosta talosta on tosi hieno :)

  http://aidotvarit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Heii, päädyin tuolta cosmon skaban kautta tänne lueskelemaan :)

  Aivan upea tyyli sinulla, huomaan melkein olevani pikkasen kade :D Muutenkin todella mukavan oloinen blogi :)
  Ihanaa syksyä sinne suuntaan, käyn varmasti piipahtamassa toistekin!

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva ku päädyit ja kiitos paljon :) kade ei kyl missään tapaukses kannata olla mistään, hahhah! kivaa syksyy sullekki :)

   Poista