Yves Rochers summer must haves


Sain taas Yves Rocherilta vähän testattavaa. Tuotteen nimee klikkaamalla pääsette ostoksille.

Aurinkopuuteri:
"Korosta ihosi rusketusta upean luonnollisesti hehkuvalla aurinkopuuterilla, joka sopii kaikille ihonväreille. Kaksi toisiaan täydentävää värisävyä on helppo mukauttaa omaan kesän myötä syvenevään rusketukseen. Pehmeä, miellyttävä koostumus sisältää silottavaa gardenian kukkien uutetta." Aurinkopuuteri sopii parhaiten ehkä varjostusten tekemiseen, koska se on ihan matta. Tuoksuu hyvältä ja ainaki riittää! Ainoo huono puoli onki, et se vie varmaan puolet mun meikkipussista..

Vedenkestävä kajalkynä:
"Hyvin sijoitettu tehosteväri antaa katseelle intensiivistä säihkettä. Suojaavaa kamomillauutetta sisältävä voidemainen koostumus levittyy helposti ja pehmeästi." Sain testattavaks mustan ja turkoosin kajalin. Ne levittyy helposti ja väriä tulee tarpeeks yhellä vedolla. Ei levinny päivän aikana, mut ei ne kyl kauheen vedenkestäviäkään oo, et en suosittelis uimaan kajalit naamassa hahahh. Toi turkoosi oli ehkä mulle vähän liikaa, mut musta on ollu käytössä.

"Monoï de Tahiti on hyväntuoksuinen kuivaöljy, joka ei jätä ihoasi tahmeaksi. Sopii täydellisesti jo ruskettuneelle iholle! Kuivuu iholla välittömästi ja tekee siitä silkinpehmeän. Öljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa, kaunistaa päivetyksen hehkua ja jättää iholle ihanan eksoottisen tuoksun." Voisin käyttää ihan vaan ton tuoksunki takii. Iho ei jää öljyseks, mut ei kuitenkaa näytä enää kuivalta ja varmaan rusketuski korostuis kivasti, jos sellanen olis hahahhah! Tuoksu houkuttelee muuten kans kivasti amppareita, et mihinkään luonnonhelmaan ei kantsi ehkä öljyttynä lähtee :D

Jos tilaatte viel tänään, saatte koodilla YRREVIEW yli 20 euron tilauksesta 5 euroo alennusta. Hophopp!

-Mikaela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti