Yves Rocherin itseruskettavat


Mä sain Yves Rocherilta testattavaks kuorinta-aineen ja itseruskettavia. Ensin siis kuorin kropan ja naaman ihon kunnolla ja sen jälkeen vasta lähin levittelemään rusketusta itteeni.

Kuorinta-aine vartalolle:
"Yves Rocher'n tutkijat ovat valinneet tämän kuorinta-aineen vaikuttaviksi aineosiksi aprikoosinkivijauheen, puhdistavan saron eteerisen öljyn ja kosteuttavan luonnonmukaisen agavenmahlan (Meksikosta)." Kuorinta-aine oli mun mielestä ihan toimiva. Se ei tuoksunu mitenkään erityisen hyvältä, mut ei pahaltakaan. Se oli tarpeeks kiteistä eli tehokasta eikä sellasta niin ku jotku mistä löytyy kaks jotain hiekanjyvää, ku tarpeeks läträä. Se on nyt alennuksessa 6,45e Yves Rocherin nettikaupassa ja kyl mä sen sillä hinnalla ostaisin!

Itseruskettava linftingvoide kasvoille:
"Miellyttävä itseruskettava voide silottaa kasvojen ihoa ja antaa sille samalla upean kullanhohtoisen päivetyksen. Näet tuloksen heti. Sisältää kosteuttavaa gardenian kukkaa, joka antaa iholle kauniin hehkun ja päivettyneen värin." Mitään silottavaa vaikutusta en kyl huomannu, mut se ehkä onki vähän ryppysempää iho varten :D Koostumus oli ihan kiva ja tuoksu kans. Ainakaan parin levityskerran jälkeen naama ei muuttunu oranssiks ja näky pieni päivetys. Tääki on nyt alennuksessa vaan 8e.

Itseruskettava suihke vartalolle:
"Todella helppokäyttöisellä suihkeella saat jo tunnissa tasaisen ja kauniin värin vartalon iholle - myös hankalimmille alueille." Suihke kuivu niin nopeesti iholla, et sitä ei ehtiny edes levittää kunnolla ennen ku se oli jo imeytyny. Koostumus oli siis huono ja tulos viel huonompi. Mun ranteet oli ihan oranssit seuraavana aamuna ku olin illalla testaillu ja joka paikka muutenki läikikäs. Tätä en kyl ajatellu kokeilla uudestaan enkä suosittele ostamaan!

Yhteenvetona viel: kuorinta-aine on hyödyllinen varsinki kesällä ja siinä on ihan raikas tuoksu, joten siihen olin tyytyväinen. Itseruskettava kasvoille toimi kans aika lailla niin ku oletinki sen toimivan ja siitä tuli kivasti väriä. Itseruskettava suihke taas ei toiminu ollenkaan ja sai vaan tuhoa aikaan, hahahh. Seuraavaks testailen vähän meikkejä ja tanning oilia.

-Mikaela

2 kommenttia:

  1. ihana blogi ja tosi kiva ulkoasu : ) tsekkaa myös mun blogi ja jos tykkäät liity ihmees lukijaks :))<3

    goldmine-elly.blogspot.com

    VastaaPoista