Kyläjuhlilla


Eilen oli Kumpulan kyläjuhlat ja joo, mul on tos kuvassa kuumemittari suussa. Olin kattokaas toissapäivänä kuumeessa, ni buranan lisäks raahasin kuumemittarin mukaan, et voin aina välillä tsekkaa tilanteen. Ulkona oli kyl ihanan lämmin, et en ainakaan tullu enempää kipeeks, mut en tosiaan ollu käyny kertaakaan päivän aikana ulkona ku Bambiki oli hoidossa. Päätin olla rohkee ja kävellä Koskelasta Kumpulaan, mut en halunnu ottaa riskiä, et paleltuisin. Kävelin sit ulos rapusta farkkuliivi, paksu neule, nahkatakki ja kaulahuivi päällä :DD Sain melkeen lämpöhalvauksen.

Lauraki oli tullu Jyväskylästä juhlimaan Annin synttäreitä, joita ei sit vietettykkään Hyvinkään kauheuksien takii :( Päästiinpä kuitenki viettää iltaa yhessä! 

Aurinko paisto, juotiin bissee ja ainaki mul oli superkivaa! Täs vaihees Millaa kyl vähän suretti, ku hämppis säikytti sen :( Ja okei, Anni ei pystyny toimimaan bajamajoissa ni käytiin puskassa, mut siis noi oli ainoot miinuspuolet koko kyläjuhlissa, hahhha.
No oli mul jossain vaihees ehkä vähän lämpööki, mut ei se tuntunu missään ku oli niin kivaa.Mul on ihanii kavereita, puspuss

-Mikaela

15 kommenttia:

 1. NÄYTÄT TODELLa KIVALTA=)

  VastaaPoista
 2. Sä oot ihana!!! T. Grrrrr

  VastaaPoista
 3. vouu ootpa ollu ihan supernättinä!! ja hahah eka kerta kun kuulen että joku on ottanu KUUMEMITTARIN mukaan kun lähtee ulos :D:D ei ihan kuulu mulla ainakaan tohon perus bilevarustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Hahahh, ei mullakaan yleensä, mut oli pakko tarkistella mieskuntoo aina välillä :D

   Poista
 4. Vau kaunotar! :) Ihanat kauniit kiharat hiukset! Vau!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Hahahh, ainaki oli varusteet kunnossa :D

   Poista