Kopiopizza


Näyttää tärähtäneeltä oksennukselta, mut on ihan parasta. Sisältää valmispizzapohjan, tomaattipyrettä, ketsuppia, tomaattia, pestoa ja mozzarellaa. Eli ite kasattu Ristoranten mozzarellapizza. Ei ehkä omaperästä, mut parempaa.

-Mikaela

9 kommenttia:

 1. Ristoranten mozzarellapizza on kyllä parasta mitä tiedän. Mutta ite tehty olis kyllä varmaan parempaa vaikka luultavasti tulee kalliimmaksi ostaa aineet erikseen kun ostaa se pakastepizza.. Tai varsinkin vaan jotain yhtä pizzaa varten.

  Voi ei nyt alko tekee mieli pizzaa ja oon tietenkin keskellä korpee ilman autoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ostin sellasen paketin, missä oli neljä valmispohjaa ni söin eri pizzaversioita joku kolme päivää :D

   Poista
 2. Hei kiitti vaan, nyt alkoi tehdä mieli pitsaa :P Näyttää todellakin hyvältä, kun tietää mistä on kyse. Oon totaalisen koukussa tuohon Ristoranten mozzarellapitsaan, eikä kukaan kaveri ymmärrä että miten mä voin tykätä siitä niin paljon.

  Tuliko tuohon sun tekemään pitsaan sellainen samanlainen hyvä rapea pohja, kuin tossa "alkuperäisessä" versiossa. Musta se ristorante pizzan pohja on just ihan parasta, kaverit taas haukkuu sen ihan lyttyyn :) Makuja on monia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossahan ei oo pohjan lisäks mitään, mikä olis raaka ni se kannattaa paistaa uunin ala-osassa niin et siitä pohjasta tulee rapee eikä toi juusto pala ja pohja jää raa'aks :)

   Poista
 3. oi tuo on kyllä maailman parasta ! itse teen viel superohuen pohjan kaurahiutaleista, voisin syödä tuota joka päivä (...ja LIHOA) :------) sulla on ihan mielettömän ihana tyyli, tykkään todella paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Pitäis ehkä kokeilla tehä joskus pohja ite, mut en vaan saa niistä ikinä tarpeeks ohuita :(

   Poista
 4. Kiitos ihana <3 Haluaisin postailla enemmän, mutta oon välillä tosi kiireinen ja ennen kaikkea laiska kuvamaan :D Mutta se aina piristää ja saa motivoitumaan kun kuulee, että joku oikeasti lukee mun postauksia :)

  ps:Miksi kaikilla on aina näit ruokapostauksia just silloin kun itse oon maailman nälkäisin? :D

  VastaaPoista