Summer dreams ripped at the seams


Tilasin tässä yks päivä noi molemmat kengät netistä, koska järvenkylässä ilmeisesti suositaan isojalkasia. Samasta minijalkoja syrjivästä puljusta mun oli joku pari viikkoo sit kuitenki pakko ostaa toi ihana kesänodotuspaita. Lisäsin vielä farkkushortsit tohon mun kenkätilaukseen ja sain niistä 25% alennusta. Haaveilen jo kukka- ja pitsimekoista bikertakin ja maihareiden kaa, aahhh.

Kiitos kaikista edelliseen postaukseen tulleista piristävistä kommenteista! Ootte ihania, eiköhän kaikki viel mee ihan hyvin. Mul on nyt jo paljon parempi fiilis teiän kommenttien ja sen ansiosta, et istun tällä hetkellä Helsingissä huoneessa, jonka vallotan kesän ajaks ja fiilistelen kevätsäätä. Lähen siis perjantaina viel kuukaudeks Jyväskylään, jonka jälkeen pääsenki sit taas kesäks tänne!

Tein muuten blogille täs joku aika sit sähköpostinki, jonka kautta voitte ottaa yhteyttä, jos tulee asiaa: mikaela.blogi@gmail.com. Se löytyy myös tuolta sivun oikeesta ylälaidasta.

-Mikaela

8 kommenttia:

 1. haha mulle on tulossa samannäköset kengät mutta sillä käärmeennahkakuosilla:) kävin jo vähän malttamattomana sovitteleen tuola jyväskylän h&m ja ne oli kyllä nätit ja hyvät jalkaan! voisin kyllä kotiuttaa noi toisetkin kengät tosta...

  VastaaPoista
 2. Mäki huomasin tilaamisen jälkeen, et niitä oli tullu sinne ni kyl mä niitä sit kans vähän siinä hiplailin, hahahh! Viime vuoden mallissa se kärki oli liian avoin, et toivottavasti noi olis paremmat :)

  VastaaPoista
 3. mmmm, noi kiilakorkokengät ja shortsit 8))

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. mä en malta oottaa että saa pitää kesävaatteita, mäki haluan tilata jo niitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehh, pitäähän kesään valmistautua :D

   Poista