Joulukuun testituotteet vähän jäi


"Helmiäisluomivärit: Puhtailla, luonnon inspiroimilla helmiäissävyillä luot aivan uudenlaisia efektejä: värit heijastavat voimakkaasti valoa ja antavat luomillesi uskomattoman upeaa hehkua.
Hienojakoinen, silkkisen pehmeä irtopuuteri on helppo levittää silmäluomelle joko sormenpäällä tai litteällä siveltimellä. Luomiväri pysyy hyvin ja se on helppo häivyttää utuiseksi. Sisältää rauhoittavaa luonnonmukaista neitsytmanteliöljyä sekä yhdistelmän mineraaleja, jotka on tarkoin valittu tiettyjen ominaisuuksiensa vuoksi, mm. heijastavat valoa, peittävät.." Luomiväreissä hyvää oli se, et ne ei kerääntyny luomivakoon, levitty hyvin ja niillä sai kans tarpeeks peittävää jälkeä. Noissa purkeissa on vaan yks pieni reikä, josta se jauhe pääsee tulemaan eli niitä saa aika raivolla ravistella ja luomivärisutiin tähtääminen on vähän hankalaa.

"Varjostussivellin: Luonnonmateriaalista valmistettu sivellin levittää luomivärin läpikuultavaksi varjostukseksi, joka antaa katseelle kaunista hehkua." Maailman paras sivellin, ei mitään vikaa.

"Voidemainen kajalkynä: Kajalkynä sisältää 100 % luonnollisia aineosia. Sen pehmeä koostumus antaa silmäluomen sisäpinnalle syvän, hiilenmustan värin ja korostaa tehokkaasti katsettasi. Kajalkynä sisältää yhdistelmän kasvipohjaisia vahoja ja öljyjä, joiden ansiosta sitä on erittäin miellyttävä käyttää: luonnonmukaista neitsytmanteliöljyä, luonnonmukaista seesamiöljyä, jojobaöljyä, karnaubavahaa ja risiiniöljyä. Vinkki: Jos haluat sumusilmät, voit häivyttää värin helposti sormenpäällä tai siveltimellä." Mä en käytä kajalia sisäluomissa eikä tolla saa parin käyttökerran jälkeen tarkkaa rajaustakaan tehtyä. En myöskään ymmärrä, miks siitä on tehty tollanen ettei sitä saa terotettua millään. No.. ainaki sitä voi käyttää luomivärinä.

Kaikki tuotteet on Yves Rocherin sponssaamia ja niitä voi tilata niiden nettikaupasta.

-Mikaela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti