Saunassa ilman salamaa Yves Rocherin ja Noonan kanssa

Meillä oli eilen illalla saunavuoro eli hyvä tilaisuus testata uusia Yves Rocherin sponssaamia Spa-sarjan ihonhoitojuttuja. Kuukauden testituotteina kivan näkösiin purkkeihin ja paketteihin säilöttyinä oli:


Itämainen suihkuöljy: "Luonnonmukaista Marokon arganöljyä sisältävä itämainen suihkuöljy vie sinut päivittäin hammam-kylpyläperinteen eksoottisiin nautintoihin. Suihkuöljy muuttuu iholla suihkussa valkoiseksi ja hoitaa ihollesi uskomattoman sileyden ja silkkisen pehmeyden." Mun mielestä tää suihkuöljy tuoksu tosi hyvältä eikä ainakaan kuivattanu ihoa lisää. Oli ehkä ihan kivakin, et se ei hirveesti vaahdonnu niin ku jotku muut saippuat eikä ihoa kiristäny käytön jälkeen. Siitä jäi hyvä tuoksu iholle ja me laitettiinki se nyt tonne suihkukoppiin ihan päivittäiseen käyttöön.

"Itämainen kuorinta-aine: Itämaisessa kuorinta-aineessa yhdistyvät luonnonmukaisen arganöljyn hyvät ominaisuudet, marokkolaisen saven pehmeys ja arganin kivestä saatavan jauheen kuorivat ominaisuudet. Hiero kuorinta-ainetta koko vartalon kostutetulle iholle ja huuhtele huolellisesti. Ihostasi tulee vastustamattoman pehmeä, ja itämainen tuoksu antaa uutta elinvoimaa." Tätä mä käytin koko kropan lisäks myös naamaan ja se sopi siihenki ihan hyvin. Ihosta tuli tosi pehmee niin ku tossa tuoteselostuksessa lupailtiin ja se jätti iholle sellasen "kosteutetun pinnan". Kaiken lisäks se oli ihanan tuoksusta, koska se tuoksu ehkä vähän pähkinältä ja joltain makeelta, mut ei onneks miltään itämaiselta. Ruskee kuorinta-aine ei välttämättä näyttäny miltään maailman herkullisimmalta, mut toimi hyvin ja sitäkin voisin käyttää vaikka joka saunavuorolla!

"Hoitava argan-balsami: Hoitavassa argan-balsamissa yhdistyvät luonnonmukainen arganöljy ja luonnonmukainen appelsiininkukan eteerinen öljy, jonka rentouttavat ominaisuudet on tunnettu jo kauan. Täyteläinen koostumus imeytyy ihoon miellyttävästi ja jättää iholle ihanan appelsiininkukan tuoksun. Ihosta tulee jälleen vastustamattoman sametinpehmeä." Purkissa tää haisi mun mielestä jotenki vähän vanhentuneelle aurinkorasvalle, mut iholla tuoksu oliki onneks paljon parempi. Koostumus oli aika kevyt eikä mitenkään superkosteuttava ja varmaan sen ansiosta se imeytyki tosi nopeesti. Luulen, et se on varmasti ihan tarpeeks kosteuttava, jos ei oo mitenkään erityisen kuiva iho.

Noonan varpaat ja saunaherkku Somersby


"Arganöljy tunnetaan ihoa hellivistä ominaisuuksistaan. Se onkin itämaisten naisten kauneuden tarkoin vaalittu salaisuus. Arganin hedelmät kuivatetaan auringossa, hedelmäliha irrotetaan ja siemenet kerätään talteen. Öljy puristetaan murskatuista siemenistä Marokossa vielä nykyäänkin käsityönä täysin luonnonmukaisin menetelmin. Yves Rocher'n tutkijat ovat valinneet tuotesarjaan tämän öljyn, jotta saisit nauttia kaikista sen uudistavista ja hoitavista ominaisuuksista luonnollisessa muodossa."

En yleensä suosi meikittömiä monsterikäsi -kuvia

NYT jatkan espanjan tehtäviä ja Muumeja. Joskus myöhemmin me lähetään Noonan kaa ostamaan putkiteippiä meidän lattialle sijotettuun pöytätiskikoneeseen, joka on ollu tulonsa jälkeen varmaan kaks kuukautta käyttämättömänä, koska me ei muka osata "asentaa" sitä. Ehkä voitaiski käydä siinä samalla kans varmuuden vuoks jossain juomassa pitistyslatet, jos se tiskikone vaikka loistavista teippaustaidoista huolimatta edelleen jatkais vuotamista, hhihi!

 -Mikaela

11 kommenttia:

 1. voi kuule oot tosi kaunis ilman meikkiäkin :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Näytät ihan nukelta, tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Olet luonnonkaunis, ei pelkoa meikkittömistä monsterikuvista!

  Täällä odotellaan taas asukuvia=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. anna: Pyhpah, mut kiitos :)

  erika: Kaverit suositteli Yleareenaa ;D

  Anonyymi: Hups, hahahahhh :D

  Suvi: No kiitos! (:

  Ninnis: Olisinki, mut kiitos kuitenki :D Eiköhän niitä kohta oo taas tulossa :)

  VastaaPoista
 5. aah on niin taivaallista saunoa ja laitaa mutanaamiota pärstään ja sit jotain banaanihoitoainetta hiuksiin ja vaan fiilistellä sitä lämpöä ja tuoksuja <3

  VastaaPoista
 6. Niinpä :) Onneks pääsee saunaan edes kerran viikossa!

  VastaaPoista
 7. Mäkin haluan saunaan! En ole pitkään aikaan ollut..

  VastaaPoista
 8. vooi jos mun pärstä näyttäis noin hyvälle ilman meikkii en vaivautuis meikkaamaan ollenkaan! :-D t. kade

  VastaaPoista
 9. Riikka: Sit sun täytyy mennä ;)

  Kiira: Hahahh, mä en kyllä oo ihan samaa mieltä :D

  VastaaPoista