Pääosassa kynnet

Sain sillon joku aika sit Yves Rocherilta testattavaks myös tollasen punasen kynsilakan, jonka sävy on siis omaperäisesti Kirkas punainen. Oli kyl pieniä vaikeuksia keksiä, et miten saisin noi kynnet näkymään kuvissa tunkematta pelkkiä käsiä kuvaan, hahahh! Toi kynsilakka on ihanan väristä ja levittyy tosi hyvin. Ainoa huono puoli on, et se ei jostain syystä meinaa kuivuu millään vaikka siihen kuinka laittais Kynsilakan pikakuivattajaa, joka on siis myös saatu Yves Rocherilta. Tota punasta oon käyttäny itse asiassa jo melkeen puol pulloa, koska tykkään siitä väristä niin paljon, et mua ei haittaa vaikka joudunki aina kuivattelemaan sitä ikuisuuden. Pikakuivattaja toimii ihan hyvin muiden kynsilakkojen kaa, mut en vaan saa silläkään tota punasta kuivaks!

"Huippukiiltävä ja upean kirkas väri kynsillesi. Jo ensisivelyllä tulos on kauniin tasainen ja kestävä. Miellyttävä koostumus levittyy helposti, peittää hyvin ja antaa kynsillesi voimakkaan värin. Sisältää valoa heijastavaa elemihartsia, joka korostaa kynsiesi kiiltoa."

Yves Rocherin Kirkas punainen ja Kynsilakan pikakuivattaja


Sain mä tänään luettua jopa melkeen puolet siitä henkilöstöjohtamisen kirjasta ja tehtyä muistiinpanoja, mut vielä on raportti kirjottamatta. Ylläriylläri.. Me tehtiin äsken Noonan kaa superhyvää Caesar-salaattia ja nyt katellaan jotain maailman oudointa leffaa.


Mitäs tykkäätte tosta punasesta?? Mulla olis vielä tummanliila kynsilakka eli Aubergiini testattavana, Yves Rocherilta sekin. Mun sähköpostiin oli tullu taas lista kuukauden testituotteista ja nyt jo fiilistelen täällä tulevia ihoa kosteuttavia uutuuksia!!

Kauniita unia!
-Mikaela

5 kommenttia:

 1. kivan punanen. onko se pysyny hyvin kynnessä? en oo vielä löytäny ainuttakaan lakkaa joka pysyis kahta päivää kauemmin kynnessä ilman halkeemii tai muita että se väri lähtis vaikka oon kokeillu kalliimpiakin lakkoja

  VastaaPoista
 2. hei multa löytyy toi sama koru!:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kikon lakat pysyy hyvin kynsissä! :)

  VastaaPoista
 4. Ms. I: Kiitti :) Se on jo aika vanha.

  Anonyymi: Ei oikeestaan mitenkään paremmin ku muutkaan lakat. Pysyis ehkä edes vähän pidempään jos vaivautuis laittaa päällyslakkaa :)

  alesandra: Aijaa, kiva :)

  Anonyymi: Kiitos vinkistä ja vastauksesta :D

  VastaaPoista