Viikko taaksepäin

Ulkona on tyhmä ilma. Siellä tuulee, taivaalla näkyy tummia pilviä ja aurinkokin paistaa välillä, mutta muuten on aika viileää. Viime viikolla oli vielä ihanan lämpimät ilmat ja kolme ihanaa vapaapäivääkin, joista yhden vietin Millan ja Annin kanssa meidän superhauskoissa kolmen hengen grillibileissä.

Matka tulikuumassa bussissa, kauppareissu ja melkein kilometrin kävely oli viime keskiviikkona mun pahin painajainen, kun mukana oli koira, täyteen tungettu yökyläkassi ja 8 litraa nestettä. Perillä korkkasin heti siiderin ja siitä alkoi grillibileet, joissa ei käytetty grilliä, koska kukaan meistä ei osannut käyttää sitä, hahahh!


Budi-Bambi

Syömisen jälkeen me lähdettiin viemään Onni-koiraa Millalle ja sulateltiin samalla uunissa paistettuja grilliherkkuja.


Loppuilta meni boolikulhon äärellä pihalla, trampoliinilla ja aamuyöstä siirryttiin sisälle. Meidän piti myös laulaa karaokea, mutta kukaan ei valitettavasti osannut käyttää videotykkiäkään eikä ilmeisesti yläkerran dvd-laitettakaan, joten idea kariutui siihen. Käytiin me Millan kanssa pyyhkeet päällä viiden minuutin pikasaunassakin, koska se välttämättä halusi saunaan, hhahahh!


Torstaina me istuskeltiin koko päivä pihalla, pelailtiin vähän sulkapalloa, tilattiin pizzaa ja mä pääsin jopa maakamisen sijaan hyppimäänkin trampoliinilla.
Mun mielestä toi GT:n jumpsuit toimi ihan täydellisesti ilta-asuna Seppälän farkkutakin kanssa, yöllä 5-vuotiaan fleecehousujen päällä lämmittämässä, yöpukuna ja seuraavana päivänä bikinien päällä kotimatkalla, haha! Entäs teistä? (: 

-Mikaela

6 kommenttia:

 1. tosi kiva jumpsuitti :) mistä oot ostanu?

  VastaaPoista
 2. Laita joku parempi kuva eestä päin kun sulla on toi jumpsuit, nyt näky jotenkin aika huonosti..

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Gina Tricotista (:

  Anonyymi: Siellä ei oikeen ollut mitään hyvää kuvaa, missä se olis näkyny kokonaan :/

  VastaaPoista
 4. hei kiitti sun kommentista ja postausideasta! :) Laukun sisällöstä on pitänyt jo pitkään tehä postaus, mut en oo ikinä muistanu. Sul on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 5. tulipas nälkä noista herkuista! ihana blogi sulla :)

  http://iia-mymoment.blogspot.com/

  VastaaPoista