Kostea Kalajoki

Meidän juhannushan meni siellä Kalajoella, jonne normaali ihminen ajaisi alle 7 tuntia ja Gillan 8-10 tuntia. Kun me vihdoin varmaan kahdeksan pissatauon jälkeen päästiin perille, meitä odotti vesisade, ryytyneet kaverit ja valmiiksi pystytetyt teltat. Ekana iltana me istuskeltiin aika paljon teltoilla ja käytiin festarialueella ehkä kerran. Ilma onneksi kirkastui jossain vaiheessa eikä mulla ollut yhtään kylmäkään (ehkä, koska mulla oli legginsit, farkut, kolmet sukat, kumpparit, neule, villapaita, nahkatakki ja villahuivi..) vaikka oltiin koko päivä ulkona.
Ihana bajamaja

Seuraavana aamuna eli lauantaina me herättiin ihanissa oloissa, kun aurinko oli kuumentanut teltan saunaksi ja lähdettiin syömään aamupalaksi kaikkea friteerattua. Syömisen jälkeen Jennin ja Karon piti käydä täydentämässä juomavarastoja ABC:llä, jonka pihalla me venailtiin niitä sitten 50 minuuttia......

AamupalaNoonan taidekuva

Me siinä rauhassa venailtiin Noonan kanssa Jenniä ja Karoa siideriostoksilta, kun yhtäkkiä kaks poikaa käveli meidän taakse tyynyn kanssa, heitti sen maahan ja kävi siihen nukkumaan :D Toi niiden asento oli niin söpö, että meidän lisäksi pari muutakin pysähtyi naureskelemaan niille ja ottamaan kuvia, hahha!


Lauantai-ilta me hengailtiin teltoilla naureskelemassa telttanaapurien tansseille, polttamassa makkaroita kertakäyttögrillillä ja nauttimassa omista juomista. Yöllä alkoi taas sataa, joten lisättiin vaatetta ja vietettiin loppuyö festarialueen anniskeluteltassa.Rakas ystäväni Carl-Erik pyysi minua ottamaan kuvan blogiani varten, kun illastimme yhdessä aamiaiseni jäänteitä


Sunnuntaina meillä kaikilla oli kahden tai kolmen päivän putki takana eikä sen jälkeen varsinkaan valuvien telttojen kasaaminen vesisateessa ollut kenenkään lempipuuhaa. Automatka Kalajoelta Helsinkiin kesti varmaan yli 10 tuntia, koska joku loistava navigaattori opasti meille ihan vääriä reittejä ja me pysähdyttiin taas varmaan miljoona kertaa.Kaikista kärsimyksistä huolimatta matkaseura oli parasta ja meillä oli superkiva juhannus!!

-Mikaela

2 kommenttia: