Yot

Viime lauantaina istuskelin ensin Töölössä juhlistamassa kavereiden valmistumista ja loppuillasta me juhlittiinkin valmistuneita Jennyn kanssa kahdestaan Motellet-baarissa, hahahh. Siiderien, shottien ja pilkun jälkeen lähdettiin harhailemaan taas vaihteeksi mäkkärin kautta kohti Punavuorta.

Palanut olkapää ja polkkatukka

Sunnuntaina mä kävin hakemassa Bambin Vantaalta ja me lähdettiin Jennyn kanssa moikkaamaan Keviniä duuniin. Me käveltiin koko superpitkä matka Eiraan, minigolfattiin vähän, istuskeltiin ikuisuus ja raahauduttiin takasin Jennylle..

Tänään on mun viikon ainoo vapaapäivä ja huomennakaan ei onneksi vielä tarvitse mennä töihin. Eilen me lähdettiin Melissan kanssa illalla äidille Kabböleen ja huomenna olis tarkotus ottaa aurinkoa jos on hyvä ilma ja ostaa uudet ballerinat töihin..
-Mikaela

8 kommenttia:

 1. Siis eikä tuolla vasemman puoleisella tytöllä keskimmäisessä kuvassa ole rintsikoita? Ihan kamalannäköistä kun rinnat laahaa pitkin pöytiä..

  VastaaPoista
 2. No enpä kuule tutustunut asiaan, mutta kyllä sillä varmaan oli :D

  VastaaPoista
 3. Voi jumalauta toi yks ano.. Eiköhän sillä rintsikat ollu mutta isot tissit ei välttämättä pysy rintsikoillakaan mitenkään kauheen ylhäällä.

  Kiva muuten että teit tän toisen postauksen näin pian :)

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi miklu, olinkin etsinyt ja vast nyt löysin! :) -Krista

  VastaaPoista
 5. Ai etsiny mun blogia vai mitä? :D Mäki pääsen nyt lueskelemaan sun juttuja :)

  VastaaPoista
 6. heh. nii olin etsin sun blogii ja kauan, kun kavrut oli kehunut sitä tosi kivaksi, ja nyt vast löysin! jei!

  VastaaPoista
 7. Aijaa :) Kiva kuulla, et on kehuttu :D

  VastaaPoista