Noonapäivä

Mä heräsin tänään siinä 12 aikaan sellaisten kivojen 12 tunnin yöunien jälkeen. Alunperin Noonan oli tarkoitus tulla hakemaan mut yhden tai kahden aikaan, mutta onneksi niillä taas kesti ja mulla oli vielä aikaa käydä suihkussa, meikata, syödä, pukea ja laittaa hiuksetkin. Keskustassa me käytiin Apollossa kahvilla Noonan kaverin kanssa, kierreltiin kaupoissa ja käytiin lopuksi vielä Arnold´silla donitseillakin. Mulla on nyt syytä olla ylpeä, koska onnistuin kerrankin olemaan ostamatta mitään (Noona ei..)!

Tänää me jopa mentiin kauppaan ostamaan pattereita, mutta sopivan kokoiset oli tietenkin loppu!! Taas on siis kuvattu iPhonella. Huomenna sitten patterien metsästykseen paremmalla onnella, jos muisti pelaa.. (:Takki: H&M
Paita: Siskon
Huivi: Seppälä
Laukku: Rodokselta
Tennarit: H&M

Nyt makoillaan Noonan kanssa sängyssä, kohta käydään vielä pissattamassa Bambi ja sitten onkin Noonan illan kohokohdan aika, eli katsotaan Salkkarit koneelta, haha! Mä täällä innolla odottelen jo perjantaita, kun mun sisko tulee Thaimaasta ja tietenkin  sen mukanaan tuomia tuliaisia (jos matkalaukku ei taas lähde seikkailemaan jonnekkin)! Mulla oli pari pikku toivetta tuliaisista ja esittelen ne teillekin sitten aikanaan ;)

Kauniita unia, oman kullan kuvia, enkeleitä ja junia!
-Mikaela

10 kommenttia:

 1. sulla on kyllä ihan täydellisen väriset hiukset!:)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :] Mistä liikkeestä on toi kuva missä katot noita vaatteita? Toi takki mitä kattelet näyttää niin kivalta.

  VastaaPoista
 3. vilhelmiina: Voi kiitos! (:

  Anonyymi: Kiitti :) Se on Onlysta.

  VastaaPoista
 4. Ootte molemmat ihan sika nättejä!:)

  VastaaPoista
 5. pakko kysyä, onko nuo kuvat jkl:stä? jos ei nii mistä kaupungista ? :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus, ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Koska tulee kysymyspostaus?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiitos paljon! (:

  Anonyymi: Kuvat on Helsingistä :)

  Sofiina: Kiitti! :>

  -: Voi kiitos!

  Anonyymi: Se tulee heti, kun ehdin vastailemaan eli lähiaikoina. Sorry, kun on nyt muiden menojen takia vähän kestänyt :(

  VastaaPoista
 9. Ihana asu! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista