Yksi ryppypaita plus neljäsosa tekonahkaa

Koulupäivä ja elämyspalveluiden tentti takana! Mulla oli aamulla taas kamala kiire eli taas meikkasin bussissa loppuun ja söin tentissä aamupalaa :D Enpä ehtinyt myöskään silittää vaatteitani, kuten kuvista näkyy, mutta onneksi olin sentään illalla valinnut ne valmiiksi:
Farkkupaita: GT
Toppi: H&M
Farkut: GT
Tennarit: H&M
Kaulakoru: H&MMe käytiin koulun jälkeen Miran kanssa keskustassa apteekissa ostamassa mulle Acon itseruskettavaa ja uudet ripsentaivuttimet H&M:stä, kun vanhoissa ei oikein ollu enää tehoa. Miran poikaystävä oli jättänyt Miran kotiavaimet sen laukun sijasta pöydälle ja siihenhän ne sitten aamullakin jäi. Mira ei siis päässyt kotiin, joten kaupungilta jatkettiin meille kahvittelemaan. Me katseltiin siinä samalla netistä vähän Jyväskylän kirppiksiä ja ajateltiin käydä huomenna ainakin Fida lähetystorilla tutkimassa tarjontaa. Kokemuksia niistä?


Kivaa keskiviikkoa! :)
-Mikaela

8 kommenttia:

 1. heei, tosi kiva blogi :) sano ihmeessä millasta tuo itseruskettava on, vai ootko jo kokeillu?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) En oo kokeillut vielä, mutta varmaan kyllä raportoin siitä sitten myöhemmin jotain tänne :D

  VastaaPoista
 3. jotenki tosi kiva asu :) ja hieno koru!

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi farkut. Tollaset on hakusessa!! Ehkä kuitenkin mustat legginsit nahkapaloilla. Must have!

  VastaaPoista
 5. Mulla on toisetkin vähän samantyyliset, mutta ne on tregginsit ja H&M:stä ostettu, että varmaan sieltä tai Ginasta vois löytyä legginsitkin. Yllättäviä nää mun vaihtoehdot taas, hahhhahh!

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen asu, ihana toi farkkupaita, tosi hyvän värinen :)

  VastaaPoista