Ystävätön päivä

Meilläpä oli tänään palveluprosessien tentti, johon en ollut lukenut melkein ollenkaan ja sain silti kakkosen.. Oon kyllä aika kingi :D Koulu alkoi tänään vasta 13.15, joten siinä aamulla kahvia juodessani, MTV:tä katsellessani ja tekstatessani muka samalla luin ihan älyttömän kiinnostavaa tenttikirjaa: Nyt kilpaillaan palveluilla. Siis kuinka mielenkiintoista?? Tänään ei oo kyllä huvittanut viettää yhtäkään ylimääräistä minuuttia pihalla, kun siellä on niin kylmä..

Yleensä ystävänpäivänä me ollaan käyty kavereiden kanssa jossain syömässä ja hengailtu. Nyt mä olen täällä Jyväskylässä ja ne muualla, joten ei päästä tällä kertaa jatkamaan perinnettä.. Mä en aamulla heti edes muistanut, että on ystävänpäivä kun ei ole tarvinnut suunnitella mitään ohjelmaa. Onneksi mun kaverilla on kuitenkin synttärit 25.2 ja ollaan menossa kaikki yhdessä Porvooseen niitä juhlimaan. Ajateltiin tänään siis, että korvataan silloin tää ystävätön ystävänpäivä yhdistetyllä synttäriystävänpäiväaterialla (:


Ihme hiippari..


Lohta, perunaa, voita, sipulia ja paprikaa NAM


Mullahan on huomenna taas vapaapäivä, joten me ajateltiin Miran kanssa mennä kokeilemaan kehonhallinta/pilates -tuntia päivällä. Mitenköhän mun talven aikana rapistumaan päässyt kuntoni kestää, heh.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!! :)
-Mikaela

13 kommenttia:

 1. aivan mielettömän ihanat hiukset sulla! :) muutenkin tosi kiva ja mielenkiintosen olonen blogi :)

  VastaaPoista
 2. sul on tosi ihanii vaaatteita ja ihanat hiukset! (:
  http://if-reetta.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Voi kiitti :) Ihana asu + sul on tosi kiva blogi, pitääki alkaa seuraamaan :)

  VastaaPoista
 4. minkä takia te porvooseen meette? :) tai onks sulla siellä kavereita tai tuttuja?

  VastaaPoista
 5. anna: Kiitos (: Tervetuloa vaan!

  Anonyymi: Mun kaveri asuu Porvoossa ja me mennään sinne viettämään sen 20-vuotissynttäreitä :)

  VastaaPoista
 6. Todella ihanat jakku ja kengät!<3 ..ja herkkuja kaikki sun safkakuvat, nam!:)

  VastaaPoista
 7. Tykkään itekkin kovasti (: Ostettu sellasista paikoista, mistä ei yleensä mitään kivaa löydy :D Ajattelin kohta taas ruokakuvien lisäksi laittaa jonkun ihanan reseptin tänne vaikka eipä niissä ole aikaisemmin hirveästi kuvia ollutkaan, hehe.

  VastaaPoista
 8. Oi ihanat kengät ja muutenkin kivan olonen blogi ! :)

  VastaaPoista