Sekasin ku seinäkello

Ööö, arvatkaa raahasinko itseni ihan turhaan kamalassa pakkasessa koululle? Aikaisemminhan jo sanoin kuinka reippaasti viime viikolla Miran kanssa tehtiin ne tehtävät loppuun ja tietenkin niiden tekemiseen oli varattu aikaa tälle päivälle! Mitähän tää tällanen on, kun yleensä kaikki pitää tehdä vapaa-ajalla.. Me sitten opettajan pyynnöstä lisättiin raporttiin pari lausetta, käytiin lounaalla ja lähdettiin kotiin. Nyt mä täällä taas pyörittelen peukaloita ja pohdiskelen, että mitähän sitä keksisi illaksi..

Larissa muuten laittoi mulle sen Syntisen hyvä suklaakakku nimellä kulkevan herkun reseptin ja sitä varten pitäisi vielä käydä hommaamassa irtophjavuoka jostain. Aikas hyvin muuten kuvastaa toi nimi sitä kakkua ;)

Meille jostain syystä käy aina välillä Miran kanssa niin, että laitetaan vahingossa samana päivänä samantyyliset vaatteet ja hävetään yhdessä loppupäivä, hahhah. Viime viikolla molemmilla oli siniset farkut ja valkoset pitkähihaiset t-paidat, tänään tultiin molemmat kouluun raitapaidoissa ja mustissa talvisaappaissa. Onneks Miralla oli kuitenkin siniset farkut ja jakun tilalla musta neule, heh.


Jakku: Seppälä
Neule: H&M
Farkut: Stocker
Rannekorut: H&M
Kello: Guess

Tänään oli takkunutturapäivä


Aamupalalla pärjäilin myöhäiseen lounaaseen asti

Mä oon muuten ollut lähiaikoina ihan sekasin päivistä. Luin sähköpostejani ja siellä muistutettiin 14.3 olevasta infotilaisuudesta, jonka siis kuvittelin missanneeni, koska luulin sen olleen tänään hahahhahhhhh :D Samalla siinä kalenteriani selaillessani huomasin, että olin merkinnyt viime viikon tapahtumia tälle viikolle ja myös maaliskuulle. Oho.. Onneksi en kuitenkaan vielä oo mokaillut jokapäiväisiä myöhästymisiäni lukuunottamatta mitenkään suuremmin, hihii.

Heipsan!
-Mikaela

4 kommenttia: