UUSI VUOSI !!!

Tadaa, oon täällä taas! Jotain tapahtu ja blogin kirjottaminen taas jäi... Onneksi asia on kuitenki korjattavissa. Tauon aikana on tapahtunut superpaljon kaikkea. Me tultiin takaisin Rodokselta, muutettiin Jyväskylään, alotin koulun, oli tuparit, miljoonia koulun bileitä ja kaikkea muuta kivaa. Hauskaa on ollu, vaikka aina kaikki ei ookkaan sujunut niin kuin olisin halunnut.

Näin eilen pitkästä aikaa koulukavereita siidereiden äärellä piiitkän joululoman jälkeen. Mua ei yhtään huvittais palata maanantaina takaisin kouluun, mut samalla odotan lähestyvää työharjoittelua. Meillä on heti tiistaina harjoitteluinfo, jonka jälkeen aion laittaa hakemuksia ainakin Ruotsiin ja Viroon eri hotelleihin. Toivottavasti pääsisin sitten huhtikuussa kirjoittelemaan blogia jostain muualta kuin tylsästä Suomesta.. JEEEE! (:

Mä haluaisin vähän uudistaa blogin ulkomuotoa, mut mulla ei nyt oikeen oo mitään hyviä ideoita sen suhteen. Asukuvia tulee sitten myöhemmin heti kun pääsen tästä yöpaitavaiheesta takaisin bileiden ja koulun pariin, hihii.

Jenni, Minna ja Anna tupareissa

Kauppakadun Approssa Miran kanssa

Melissan synttäreillä Butterflyssä

Pirtsakka ja punainen

Karaokea hotellin aulassa


Emmi


-Mikaela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti