ANSAITTU LOMA

Me lähdetään ens yönä kello 5.40 RODOKSELLE! Ihanaa päästä vähän rentoutuu ennen koulun alkua. Ollaan siel viikko Antin, Emmin ja Ainan kanssa ja tullaan toivottavasti mustina takas :D Mua jännittää ihan sairaasti vaik oon ollu monta kertaa lentokoneessa, mut oon silti ihan paniikissa.

Me käytiin viime viikolla Irinan kanssa itiksessä ostoksilla ja ostin kaikkea IHANAA. Hihii. Ostin uuden pienen mustan Longchampin, pinkin Niken paidan, pari korkeevyötäröistä hametta, Zaran alennus-legginsejä ja muuta kivaa.

Tää viikko alotettiin maanantaisella Ikea-reissulla, joka oli ihan helvetillinen! Pyörittiin siel varmaan neljä tuntii ja oli se melkein sen arvosta. Löydettiin kaikkea sinne meiän uuteen kämppään ja muuta hyödyllistä krääsää. Siitä toisesta makkarista tulee nyt sit mun vaatekenkätyöhuone :D Ostin alla olevan hyllyn kenkiä varten ja pari vaaterekkiäkin on tullu ostettua. Sinne tulee kans ihana iso valkonen koko vartalopeili, valkonen arkku, valkonen kirjotuspöytä ja tietokoneet. En jaksa enää odottaa, et pääsen sisustamaaaaan!! Loppuviikko on menny töissä, kavereiden kaa ja pakkaillen ja siivoillen. Olihan meillä torstaina vika kokoontuminen kavereiden kanssa ja samalla rapujuhlat. Nam.
Seuraavan kerran kirjoittelenkin vasta viikon päästä, kun tullaan Rodokselta ja koulu on alkanu. Nyt mäkkiin iltapalalle ja odottelemaan ansaittua lomaa.

Hyvää yötä ja hyvää lomaa meille :D

-Mikaela

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti