Ylioppilas ja kaikkea muuta mahtavaa!

Noniiiiiin. Tästä se taas lähtee.. toivottavasti :D Kirjottaminen ei vaan enää jotenki kirjotusten jälkeen huvittanut. Pitkään aikaan en käynyt edes kattelemassa muiden blogeja ja niistä innostuneena päätin taas jatkaa. Nyt on taas paljon lörpöteltävää eli siis huimasti aiheita yksinpuheluun :D

Ensin siis koulusta. Lukeminen kannatti ja kirjotinkin ruotsista M, äikästä C, ussasta M ja enkusta E. Keskiarvoks sain 8.06. Hain neljään eri ammattikorkeakouluun matkailun koulutusohjelmaan ja pääsin mun ykköstoiveeseen!!!! JEEE!!! Muutan siis syksyllä Jyväskylään opiskelemaan matkailua. Kämppä on jo valmiina ja seuralaisetkin valittu :D Antti ei päässy opiskelemaan, mut muuttaa mun kanssa. Nöpö kuoli yhtäkkiä tossa toukokuun alussa :( Heinäkuun 10. haettiin pieni Bambi-vauva Jyväskylästä meille asumaan. Siis ihana ja ilkikurinen kleinspitzin pentu <3

Mä en jaksais millään odottaa, että pääsen sisustamaan. Mähän siis haaveilin siitä ja isommasta asunnosta jo varmaan tammikuussa :D Nyt olis huimat 63 neliöö luvassa ja toiseen makkariin aion sijoittaa mun kengät ja vaatteet. Ja tietty tietokoneen eli Antille väitän, että siitä tulee työhuone :D Sain muuten uuden läppärinkin ylioppilaslahjaksi eli enää ei pätki ja jää jutut kesken.

Siinä siis lyhyesti. Kiitän ja kuittaan ja laitan perään muutaman kuvan, jotka tässä Antin koneelta löydän.-Mikaela

5 kommenttia:

 1. hei, olet päässyt Jyväskylän ammattikorkeakouluun opiskelemaan matkailualaa. Minuakin kiinnostaisi kyseinen ala. Siispä kysyisinkin sinulta, että oliko ko. kouluun sekä suullinen että kirjallinen pääsykoe? Onko koulutus vastannut sinun odotuksiasi, oletko tykännyt?
  Kiitos hurjan paljon jos viitsisit vastata. :)

  VastaaPoista
 2. Kouluun on kirjallinen koe, joka sisältää matematiikan, äidinkielen ja englannin osuudet. Sen jälkeen mennään kolmen ryhmissä psykologin haastatteluun, jossa on mukana myös opettaja tekemässä muistiinpanoja.

  Koulutus ei ole ainakaan vielä vastannut odotuksiani, koska meillä ei ole oikeastaan vielä ollut mitään alaan liittyviä opintoja. Enimmäkseen on ollut esimerkiksi laskentaa, henkilöstöjohtamista, ryhmäkäyttäytymistä, kuluttajakäyttäytymistä, ICT-valmiuksia, tutkimus- ja kehitystyön lähtökohtia ja muuta todella kiinnostavaa :DD Ihan rehellisesti sanottuna en oikeastaan ole tykkänytkään :D Mua kiinnostaa työskentely alalla ja työharjoittelua ja paikan varmistumista odotan kovasti :) Ne auttavat mua jaksamaan vaikka kouluhommia ja ryhmätöitä on aivan älyttömän paljon..

  Jos jaksat panostaa kouluun edes vähän tai tehdä ainakin suurimman osan tehtävistä ja lukea tentteihin, niin kannattaa hakea, koska koulutusta vastaavat työtehtävät on varmasti kiinnostavia kunhan ensin jaksaa vähän panostaa! ;) Sorry jos tilitin liikaa ja onnea pääsykokeisiin :D Toivottavasti tästä oli apua (:

  VastaaPoista
 3. Kiitosta näistä tiedoista. Vielä kysyisin sellaista että oliko sulla joku pääsykoekirja? vai pitikö teidän monistaa lukumateriaalit kyisesen ammattikorkeakoulun sivuilta? Itse en ole löytänyt minkäänlaisia pääsykokeeseen luettavia materiaaleja.

  VastaaPoista
 4. Ei ollut, koska matkailun koulutusohjelmaan ei ole pääsykoekirjaa ja sen takia et olekaan mitään materiaalia löytänyt :) Kertaa ainakin prosenttilaskuja ja opettele laskemaan boolista alkoholipitoisuus pääsykoetta varten.

  VastaaPoista
 5. Okei:D kiitos sulle paljon! :)

  VastaaPoista